Alfred Simonis: E momentul sa incetam cu polemica. Marile proiecte ale judetului Timis ma asteapta. O functie de vicepresedinte la CJT ar trebui sa revina PSD si una PNL

TIMISOARA. Presedintele ales al Consiliului Judetean Timis, Alfred Simonis, a declarat ca partidul sau a castigat alegerile din judetul Timis in peste 400 de sectii de votare. A precizat ca urmeaza sa aiba o intalnire cu Alin Nica pentru a discuta despre marile proiecte ale judetului Timis care il asteapta. In ceea ce priveste functiile de vicepresedinti ai Consiliului judetean Timis, Simonis a precizat ca una dinre aceste ele ar trebui sa revina PSD si cea de-a doua PNL.

CITESTE SI: Dominic Fritz, a doua zi dupa victoria la Primaria Timisoara: Il felicit pe noul presedinte al CJ Timis si ii intind mana sa continuam proiectele si colaborarea. Alin Nica, un nou atac: PNL nu mai exista. Timisenii sunt la mana domnului Simonis 

Avem presedintia Consiliului Judetean Timis pe care am castigat-o cu aproximativ 130.000 de voturi, un avans de 20.000 de voturi fata de principalul contracandidat. Am castigat alegerile in Lugoj si in alte 54 de primarii, precum si in aproape toata zona periurbana Timisoarei. Am castigat alegerile in perste 400 de sectii de votare, avem majoritate impreuna cu PNL la Consiliul Judetean Timis. Multumesc partenerilor din PNL, membrilor PNL, primarilor PNL, conducerii PNL, pentru sustinere. Cred ca este momentul sa incetam polemica si sa incepem munca. Am vazut ca principalii mei competitori pastreaza aceleasi mesaje din campania electorala, le transmit ca s-a incheiat campania electorala si trebuie sa incepem munca”, a declarat Simonis.

Presedintele alea al CJ Timis, Alfred Simonis a adaugat ca in perioada urmatoare va avea o intalnire cu Alin Nica, actualul presedinte de CJ, cu care va discuta despre principalele proiecte ale judetului Timis.

In perioada urmatoare voi avea o intalnire cu Alin Nica sa discutam despre proiectele Consiliului Judetean. Mai sunt 4 luni pana cand voi prelua mandatul, de aceea voi depasi orice tensiune, orice atac la adresa mea, a familiei mele. Marile proiecte ma asteapta, nu voi astepta 4 luni”, a spus Alfred Simonis.

De asemenea, Simonis a adaugat ca isi doreste sa faca majoritati in CJ si consiliile locale alaturi de PNL.

Dorinta mea este de a respecta intelegerea cu PNL si de a construi majoritati impreuna cu PNL la nivelul Consiliului Judetean. Cum vor functiona grupurile nu are nicio relevanta, dorinta noastra este sa avem majoritati cu PNL. O functie de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis ar trebui sa revina PSD si una PNL”, a mai spus Simonis.

In Consiliul Local Timisoara, Alianta pentru Timisoara, formata din USR, FOrta Dreptei si PMP, vor avea 13 locuri, 11 revin PSD-PNL si 3 AUR.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. E timpul să vindem terenurile alea deținute de primării la sume corecte

  2. Sper sa fie un presedinte al CJ care sa lucreze pt judet.Sa dea mana cu Fritz si sa nu se faulteze.Avem nevoie de colaborare

    • @Clau, a terminat Fritz instantaneu luptele cu clanurile, iar pentru usr-iști PSD este un.partid chiar corect !

      • Ce zic eu si ce intelegi tu.

        • Intelege ce au inteles politicienii in ultimii 30 ani….indiferent de partid. A citit cuvintele, nu a prins si intelesul lor.

    • @Clau! Acest personaja fost o gramada de ani prin conducerea PSD, apoi a fost o perioada presedinte la Camera Deputatilor, L-ai auzit (ca sa nu spun vazut) vre-o data sa ia pozitie in favoarea acestui judet? Avem autostrazi,avem spitale, avem scoli noi construite? Se lauda in campanie cu spitalul de pe calea Torontal, care e acolo de 30 de ani, de ce nu a luat pozitie si pana acum ca avea toate parghiile de la Bucuresti. Sa veyi ce o sa realizeze in 4 ani. Eu unu sun lamurit de minciunile lor.

    • cati ani ai? daca ai peste 10 ani si crezi in mos craciun, e grav

    • Hai Simonis, schimbă legea cît mai poți:CONFISCAREA MASINII la șoferii drogati Cît și cei BĂUȚI, ori prinsi la volan cu permisul suspendat ori cu viteză excesiva (40km h peste cea legală)
      Dupa modelul din alte țări vestice🙏Doar așa vei opri CARNAGIUL de pe șosele și vei fii un erou salvînd multe tragedii în familii ptr multe mii de români

      • sincer, mi se pare o idee excelenta, sustin!

      • Sustin!

  3. Da mai Freddy, vă așteaptă marile proiecte să vă mai trageți câte-o viluță sau o casă de vacanță pe lângă……. vă-n gură de hoți….

    • Bisnitaru asta e incapabil sa lucreze pentru comunitatea timisenilor. Are un caracter infect la fel ca partidu care la inscaunat.

  4. Sper sa colaborati dar vad ca ai inceput prost. Poate nu cunosti ce inseamna votul politic, dar un vicepresedinte la CJ trebuie sa revina ADU. Nu-i nimic, ai timp sa inveti cum sta treaba pe aici, obisnuind fiind doar cu functii la Bucuresti.

    Strangeti mana si mergeti mai departe, e o sansa unica pentru Timis la cati bani vin de la UE. Bafta!

    • Avem nevoie de Respect si de o colaborare cu primarul Fritz , sper sa urmeze punereq in aplicare a ce s a promis.

  5. Deoarece cu PSD PNL la șefia județului, PREFECTUL doarme pe el, in timp ce INCOMPETENTII din fruntea IPJ asteapta pensionarea cu doctorate false si pensii speciale Danke Johannis !! Un mare gunoi de Presedinte intetesat doar de cariera personală , vînator oportunist la functii de Stat ! Mai nou și Europene

  6. … uite asa judetul Timis a devenit (din nou) rosu.

  7. ha,ha, vi-ați luat pastilele, calmantele, ați făcut atacuri cerebrale, aveți frisoane, vă dați palme în fața oglinzi, vă tăvăliți pe jos, vă mușcați limba doar, doar nu-i adevărat că Presedintele ales al CJ Timis, este Alfred Simonis !

    • acest personaj ales este rezultatul alegerilor MĂSLUITE cu tot felul de mite electorale pe la sate

  8. Na hai sa vedem acum Autostrada până la Moravița și drum expres adiacent până la Lugoj,thaaaaa!Sa nu mai zic un alt drum expres până la Szeged!Succes alianțelor Masonice Majore Conducătoare!

  9. N-are nimeni încredere în candidatul caragialesc numit de la centru, asta pe lângă caracter. Poate îl mai cheamă pe Ciolacu să îl țină de mână când semnează pentru recepționarea unei lucrări. Mă gândesc la centură că acolo le este locul.

  10. Simonis vezi sa nu it-i uiti promisiunea !!!

  11. Pai, or sa-l cam astepte proiectele pana i se termina mandatul de deputat. Ca doar ce treaba are legalitatea si Constitutia cu bunul plac al PCR, cand e vorba de comasat (unele) alegeri?

  12. Lasa gargara freddy si treci la treaba, unde e stadionul? Deja esti in intarziere!!! Evident cei 9-10 km lipsa din A1 (de la Margina)!!! Mai stam mult dupa tine, puturosule.

    • =))))))))))))
      Magic!

      • Ce ma surprinde la aceste alegeri:
        1. Partidul Comasat Roman s- a constituit împotriva partidelor dacoromanesti, in principal USR, mai puțin SOS sau AUR.
        2. PCR vrea sa guverneze vreo 20 de ani, poate 43 ca decedatul- fiei-i tara ușoară!-omonim, cel puțin în prescurtări.
        Acum la ce a dus asta?
        3. Partidele comasate nu au avut vreo obiecție fata de UDMR asa se face ca, dacă pe vremea PRM, ori a partidului lui Funar, doar doua județe (CV și HG ) erau la UDMR astazi sunt 4 ( CV, HG, MS si SM). Culmea este ca dacă primele doua judete au peste 50% udmeristi, celelalte judete au sub 50%. Deci ei toți ca unul, romanii prin parti. Adica sa moara capra vecinului, ce dacă e roman!
        4. Culmea este ca UDMR a câștigat primarie pana și în județul Bacău unde cianurii au aderat la UDMR. Nici aici nu su 50%.
        5. Si acum, o coliva au luat și in Timisoara si in Timis. Judecând cum trebuie dacomaghiarii au zis: la primaria Timisoarei mergem cu Fritz ( ca evident e cel mai tare dintre cei doi); la judet mergem cu Simionis ca acolo el este mai tare. In 2020 UDMR nu a avut niciun consilier, caci nu au 5% in judet. Iata ca acum au unul. Probabil au si in CJ. (q e d)

        • Exista maghiari in judetul Bacau. Sunt secuii care au ramas pe granita dupa ce au dat tatarii si Imperiul s’a retras. In 1948, Biserica romano-catolica minoritara in Romania era in pericol sa fie integrata de aia ortodoxa majoritara. Printr’o ciudata aliantza cu comunistii sudisti de atunci, ca sa o scape de asa soarta, Vaticanul i’a cerut atunci sa renunte la slujba religioasa in limba maghiara. Comunistii sudisti de atunci vazusera ca puteau pierde Transilvania oricand. Cu Arbitrajul de la Viena. Si atunci si’au zis macar Moldova sa n’o piarda. Pentru asta trebuiau sa elimine motivul unei pretentii la Moldova. Adica sa stearga astfel orice urma maghiara din Moldova. Acel teritoriu fusese deci zona de granita maghiara, pana au dat tatarii si Imperiul s’a retras pana la Carpatii Orientali. Dar urmele maghiare tot au mai ramas acolo. Comunistii sudisti aveau nevoie de Moldova doar ca zona tampon la invazia terorista sovietica. Iar pentru minimizarea pagubei in asa situatie, au lasat’o nedezvoltata, desi ca tzara statuse economic mai bine decat sudul, pana la 1859. Asta s’a mentinut pana in ziua de azi si asa va fi mereu – si asta e si doctrina militara romaneasca de aparare a tzarii. Cand intra teroristii sovietici, va fi aparat doar Bucurestiul, pe linia Focsani-Namoloasa-Galati.