Se decid finalistele Cupei Romaniei in Timis. Duelul vedeta se joaca la Sag. Foto

TIMISOARA. Sagul si Lugojul au derby pentru prezenta in finala Cupei Romaniei la nivelul judetului Timis, in timp ce pentru al doilea loc in ultimul act se bat echipele din Mosnita Noua si Giarmata.

CITESTE SI: Amenzile pot ajunge pana la 5000 de lei pentru persoanele fizice si pana la 20.000 pentru firme. Proprietarii de terenuri din Timisoara mai au doua saptamani sa le curete de balarii 

Timisul Sag si CSM Lugoj, formatiile care in aceasta stagiune s-au luptat pentru locul in barajul de promovare in liga a III-a, se vor intalni in prima semifinala din acest sezon al Cupei la nivelul judetului.

Gazdele de la Sag au ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce au trecut cu 3-2 de AS Gelu, 3-1 de echipa din Sanandrei si cu 5-1 de Viitorul Cruceni.

Lugojenii au avut parte de un traseu putin mai dificil. CSM-ul a invins cu 4-1 Pindul Dudestii Noi, a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Flacara Parta, pe care a invins-o cu 7-6, iar in sferturi a depasit-o cu 2-1 pe Unirea Sannicolau Mare.

Cele doua echipe au mers cap la cap si in recent incheiatul sezon de liga a IV-a, trecandu-si in dreptul lor si recordurile sezonului. Lugojul a castigat la limita, 1-0, partida jucata acasa, in timp ce Sagul s-a impus cu acelasi scor in intalnirea de acasa din retur.

Sagul are cea mai buna ofensiva a sezonului, cu 186 de goluri date, cu unul mai mult decat Lugojul, in timp ce CSM-ul are cea mai solida defensiva, cu doar 25 de goluri incasate, cu unul mai putin decat rivalii de langa Timisoara.

Intalnirea din semifinalele Cupei dintre Timisul Sag si CSM Lugoj este programat de la ora 18:00, si va fi condus de Alexandru Manea, ajutat la cele doua tuse de Ioan Daniel Humita si Roxana Cismas Malac.

A doua semifinala se disputa tot de la ora 18:00 la Mosnita Noua, intre gazdele de la Gloria si Millenium Giarmata.
Gloria a ajuns a ajuns in semifinale dupa ce si-a castigat toate meciurile la cate 3 goluri diferenta: 3-0 cu Kids Sanmihaiu Roman, 4-1 cu CSU Universitatea de Vest, 4-1 cu CS Comlosu Mare.
Millenium Giarmata a invins la limita echipa din Tormac, si a avut nevoie de lovituri de la 11 metri pentru a trece de Cocosul Ortisoara(7-6). In sferturile de finala, echipa din Giarmata a trecut cu 1-0 de CSC Liebling.

In meciurile directe din campionat, Millenium s-a impus cu 4-1 la Mosnita Noua, iar in partida de acasa a incheiat la egalitate, 2-2.

Duelul dintre Gloria Mosnita Noua si Millenium Giarmata va fi condus de Bogdan Nicolescu, ajutat la cele doua linii de Patrick Sandu si Radu Stana.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.