Ghiroda inca mai spera. Echipa din Timis intalneste o alta castigatoare de serie, in drumul spre liga secunda

TIMIS. CSC Ghiroda si Giarmata Vii joaca una dintre semifinalele recalificarilor pentru promovarea in liga a II-a, in deplasare, cu CS Dinamo Bucuresti.

Echipa pregatita de Sorin Balu mai are o sansa de a ajunge in liga secunda in aceasta runda in care invinsele din barajele de promovare se bat pentru ultimul loc ramas in liga secunda de anul viitor. Formatia timiseana il va putea folosi in aceasta intalnire si pe Mircea Stupu, cel care si-a ispasit etapa de suspendare in duelul de la Oradea.

Partida din capitala este un duel intre unele dintre cele mai bune ofensive din liga a III-a, Ghiroda cu al treilea atac, 83 de goluri date, si Dinamo doua pozitii mai jos in aceasta ierarhie, cu 77 de goluri date.

Formatia din capitala a castigat seria a IV-a a ligii a III-a, cu 40 de puncte. Formatia pregatita de Gheorghe Mihaly a avut cel mai bun atac, cu 41 de goluri date, si cea mai solida defensiva, doar 14 incasate.
In play-off, dinamovistii au terminat tot pe prima pozitie, cu cel mai bun atac, 20 de goluri marcate, si a doua aparare, cuy 13 incasate. Doar echipa din Popesti Leordeni a luat mai putine, 11.

In semifinalele barajului, Dinamo a trecut fara probleme de Dunarea Calarasi, 3-1 in deplasare si 1-0 pe teren propriu. In finala, dinamovistii au pierdut insa fara drept de apel in fata Afumatiului, cu 1-0 in deplasare si 2-0 in partida de acasa.

Partida din capitala va fi condusa de Marian Barbu, din Fagaras, ajutat la cele doua linii de Romaica Birdes, din Pitesti, si Florian Visan, din Galati.

In cea de-a doua semifinala din recalificari, CSM Focsani va primi vizita celor de la SCM Ramnicu Valcea.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Din pacate a pierdut cu 3-1. Mai concureaza inca vreo echipa nesudista? Sa speram atunci ca la anul promoveaza si Ghiroda/Giarmata Vii si Poli, poate chiar direct.