Copaci smulsi de vant, acoperisuri azvarlite de vijelie peste masini si inundatii, in Timis si Caras-Severin. Cod Rosu si Portocaliu de furtuni. Foto si Video

TIMISOARA. 20 de localitati din judetul Caras – Severin au fost avertizate cu Cod Rosu de furtuni si alte 30 din judetul Timis au primit avertisare Cod Portocaliu.

CITESTE SI: Alerta meteo imediata. Cod Portocaliu de furtuna cu grindina in Timis. Zonele vizate

Marti dupa-amiaza s-a pornit urgia in cele doua judete. La Moldova Noua, in Caras-Severin mai multi copaci au fost rupti de vant si au cazut peste masinile parcate, la fel si acoperisuri de bloc.

In Timis, la Fardea, in estul judetului, au aparut primele inundatii, in urma ploilor puternice.

Apele au navalit pe strazi si in gospodarii.

UPDATE: Pompierii au avit mai multe interventii, in contextul fenomenelor meteo.

”Dispeceratului ISU TIMIȘ s-a solicitat intervenția pompierilor pentru evacuarea apei din 3 curți inundate în comuna Coșava, 2 curți în satul Gladna Română, 4 curți și 2 beciuri inundate în comuna Fârdea. De asemenea, s-a acționat pentru degajarea drumului DJ 681, care leagă localitățile Gladna Montană de Fârdea, pe care era scurs mâl. Nu au fost autoturisme blocate în trafic.Pe lângă acestea, pompierii timișeni au intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe o bancă pe strada Măgura din Timișoara”, a precizat ISU Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. carcasele tot cu PSD voteaza…

    • Din pacate ai dreptate, de vina in gandul la multi nu e nimeni. Insa daca mergi prin aceste sate o sa vezi, lipsa canalizare sau degeaba facuta, canalele de scurgere colmatate si necruatate sau lipsa si tot asa…
      Dar top PNL Sau PSD de la revolutie pana acum !!