Incaierare intre elevi la un liceu din Timis. Unul dintre baieti a fost retinut

TIMIS. Un scandal care s-a incheiat cu o incaierare in toata regula a avut loc in curtea unui liceu din Lugoj, in prima pauza dintre orele de curs, luni.

CITESTE SI: Amenzile pot ajunge pana la 5000 de lei pentru persoanele fizice si pana la 20.000 pentru firme. Proprietarii de terenuri din Timisoara mai au doua saptamani sa le curete de balarii

”La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 9:30, polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că în curtea unei unități școlare din Lugoj, ar fi avut loc o altercație între doi elevi. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că un tânăr, în vârstă de 18 ani, în timp ce se afla în curtea unității școlare ar fi fost agresat de către un alt tânăr de aceeași vârstă”, a transmis IPJ Timis.

Unul dintre tineri, cel care a pornit scandalul, a fost retinut pentru 24 de ore si este cercetat pentru infractiunile de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.

Si la nivelul scolii au fost luate masuri.

”Ieri, 10.06.2024, în cursul primei pauze din cadrul programului școlar, la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Lugoj, a avut loc o altercație între doi elevi majori. Conducerea unității de învățământ a solicitat prezența salvării, pentru a oferi elevului agresat suportul necesar. De asemenea, a fost notificată Jandarmeria, iar Biroul Siguranță Școlară a întocmit procesul-verbal de constatare. În privința măsurilor ce se întreprind, la nivelul unității de învățământ, vă informăm că s-a luat legătura cu mamele elevilor, s-a întrunit în ședință Consiliul clasei și s-au convocat membrii Comisiei de prevenire și combatere a violenței. Urmează să se stabilească măsurile ce vor fi aplicate, conform actelor normative în vigoare”, a transmis ISJ Timis.

Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.