Lugojul invinge campioana din Timis. Va juca a doua finala de Cupa in ultimele 3 sezoane. Foto

TIMIS. CSM Lugoj s-a impus la limita pe terenul Timisului Sag, locul in care a pierdut sefia ligii a IV-a, si s-a calificat in finala Cupei Romaniei la nivelul judetului.

CITESTE SI: Semifinala de la Sag intarziata de ploaie. Se fac eforturi pentru ca meciul sa se joace. Foto 

Duelul de langa Timisoara a inceput cu un sfert de ora intarziere, dupa ce o furtuna de cateva minute a creat doua balti mari in fata portii din stanga tribunei 1. Organizatorii au facut eforturi pentru ca partida sa se poata desfasura in conditii cat mai bune.

In cele din urma meciul a inceput, iar campioana judetului a avut primele ocazii de a inscrie. Mai intai Zaluschi a trimis pe langa poarta din lovitura libera din marginea careului mare. Doua minute mai tarziu, Petre Ivanovici a centrat din dreapta, lugojeanul Andrei Rus a trimis spre propria poarta, mingea a lovit bara, dupa care a sarit la Octavian Draghici, care a reluat acrobatic peste poarta.

In minutul 20, Dan Perju Silaghi a primit o minge in propria jumatate, l-a vazut iesit pe Iovicin si a sutat la poarta de la 50 de metri. Balonul l-a pacalit pe portarul Sagului si a intrat in poarta. Gazdele au reusit sa inscrie in minutul 33, cand Lungu a centrat de pe dreapta, mingea a ajuns la Adrian Zaluschi, care a trimis-o in plasa. Reusita a fost anulata pentru o pozitie de offside. La pauza s-a intrat cu rezultatul stabilit de Silaghi.

In partea a doua tot Lugojul a fost echipa care a construit si a presat mai mult, insa nici Birza, intrat dupa pauza, si nici Petrus nu au reusit sa egaleze situatia de pe tabela.
S-a incheiat 1-0, iar CSM Lugoj se califica din nou dupa 2 ani in finala Cupei Romaniei in Timis.

De aceasta data, vicecampioana judetului va intalni Gloria Mosnita Noua, echipa care a trecut cu 4-1 de Millenium Giarmata. Ultimul act al Cupei este programat saptamana viitoare, pe stadionul din Ghiroda.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. FORZAAA LUGOJJJJ!!!!!! Macar echipa sa avem!!!!