O pusca si mai multe tipuri de cartuse gasite de politisti dupa descinderi intr-o localitate din Timis

TIMIS. Descinderi ale politistilor intr-o localitate din Timis, pentru prinderea unui barbat despre care aveau informatii ca ar detine o arma, fara a avea si permis.

CITESTE SI: Masina luata pe sus de calatori, dupa ce a blocat tramvaiul, la Timisoara. Imagini incredibile, filmate in timpul ‘operatiunii’. Video 

Oamenii legii au facut perchezitii la Nitchidorf, in doua case ale unui tanar de 37 de ani. Acesti au gasit o pusca de vanatoare, pentru care barbatul nu avea documente, dar si mai multe tipuri de cartuse.

In urma desfasurarii perchezitiilor domiciliare, au fost descoperite si ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, o arma letala de vanatoare, calibrul 12 mm, 7 cartuse nepercutate cu calibrul 12 mm, 5 cartuse percutate cu calibrul 12 mm, 131 de cartuse cu calibrul 22 LR, precum si o cutie metalica in care se aflau mai multe diaboluri cu calibrul 4,5 mm. De asemenea, in urma verificarilor efectuate de catre politisti in bazele de date, a rezultat faptul ca barbatul nu ar figura ca detinator autorizat de arme letale„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Barbatul este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, braconaj si contrabanda calificata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cautati si prin Beregsau Cenei…

  2. Doamne, da-i romanului de toate…..numai pusca si functia, nu!