Si-a bagat prietenul in spital, dupa ce s-a rasturnat cu masina pe o sosea din Timis

TIMIS. Doi tineri s-au rasturnat cu masina in noaptea de sambata spre duminica pe un drum din Timis.

CITESTE SI: Biciclisti raniti dupa ce s-au izbit frontal pe pista, la Timisoara. Unul era baut 

Un sofer in varsta de 27 de ani conducea pe soseaua care leaga Sipetul, sat ce tine de comuna Tormac, si Folea, localitate care tine de comuna Voiteg. La un moment dat, tanarul a pierdut controlul volanului, masina a iesit de pe drum si s-a rasturnat pe camp.

In urma accidentului, conducatorul auto a scapat doar cu o sperietura, insa amicul sau, in varsta de 22 de ani, a fost preluat de ambulanta si transportat la spital.

Politistii ajunsi la fata locului l-au pus pe conducatorul auto sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat ca acesta bause inainte de a urca la volan.

Un tanar, in varsta de 27 de ani, a condus un autoturism pe DJ 592 B intre localitatile Sipet si Folia, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

In urma evenimentului rutier a rezultat ranirea unui tanar, in varsta de 22 de ani, pasager in autoturism.

In urma testarii conducatorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie in valoare de 0,47 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In cauza, a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, precum si conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Prietenul la nerozie se cunoaste.

  2. Daca a vazut ca e beat de ce sa urcat in masina ?

    • Pentru ca asa sunt invatati, atat parinti cat si cei din jur nu fac nimic sa-i opreasca sau sa le explice ce si cum, apoi se mira ca s-a intampla asa. Sunt multi tineri teribilisti care se suie la volan baut sau in masina unui sofer baut !