Dumbravita isi intareste si apararea. Un nou transfer pentru gruparea de liga secunda din Timis

Foto: liga2.ro

TIMIS. CSC Dumbravita a perfectat al doilea transfer al verii si a obtinut semnatura unui fundas tanar, care vine de la Ghiroda.

CITESTE SI: Amenajarea a inca 21 de statii de incarcare pentru masinile electrice in cartierele din Timisoara mai asteapta. Licitatie ratata 

Ion Vasluian a implinit 22 de ani in urma cu 10 zile si va juca in tricoul Dumbravitei in stagiunea 2024-2025.

Vasluian a facut junioratul la LPS Banatul Timisoara dupa care a facut pasul spre Ripensia Timisoara, unde a debutat la nivel de seniori. Pentru ros-galbeni, a bifat 17 prezente in Liga 2, in perioada 2019-2021.

In ultimele trei sezoane a evoluat la nivelul Ligii a III-a, pentru CSM Resita (2021/2022) si CSC Ghiroda si Giarmata Vii (2022/2023 și 2023/2024).

In ultimul campionat, a avut o contributie importanta la parcursul excelent al echipei din Ghiroda, care a jucat finala barajului de promovare si apoi faza semifinala a recalificarilor pentru Liga 2. A fost jucatorul cu cele mai multe minute disputate din lotul galben-albastrilor si a inscris 4 goluri.

Ion Vasluian este al doilea jucator care semneaza cu CSC Dumbravita, dupa ce saptamana trecuta clubul alb-verde a anuntat revenirea lui Luca Bodri, omul care a inscris cele mai multe goluri in sezonul precedent pentru progresul Pecica.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.