Parinti disperati in Timis. Copil de 10 ani disparut. Daca il vezi, suna la 112!

TIMISOARA. Politistii au intrat in alerta in Timis si incearca sa dea de urma unei unui baietel de 10 ani, care a disparut din comuna Satchinez.

CITESTE SI: Focul a facut prapad. Zeci de hectare de orz mistuite de flacari in Timis. Foto 

Magda Vladi Madalin ar fi plecat duminica seara de acasa, si nu s-a mai intors, iar parintii au cderut ajutorul autoritatilor.

Semnalmente: 1.40 m inaltime, par brunet, ochi negri.

Cand a plecat, baietelul era imbracat intr-un tricou negru, pantaloni scurti gri, pantofi tip sport negri, sapca albastru închis.

Oricine poate oferi detalii despre copil este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenta 112 sau sa contacteze cea mai apropiată sectie de politie.

UPDATE: Baiatul a fost gasit marti in localitatea Biled, teafar si nevatamat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Nume de comuna adecvat pozei, daca n’ar fi de la „cneaz” de fapt. 4440 locuitori, dintre care 510 inlocuitori. Sa se afle cum de la deja 10 ani are doar 1,4 m, precum si daca stie sa cante. M^ne poim^ne il vezi pe noul Adrian Copilu’ Minune in d~ashkidiri la Coldplay.