Cu trofeul pe masa. Mosnita Noua si Lugojul se infrunta, in nocturna, pentru Cupa Romaniei in Timis

TIMIS. CSM Lugoj si Gloria Mosnita Noua se intalnesc miercuri in finala Cupei Romaniei la nivelul judetului Timis.

CITESTE SI: Acea zi de 18 iunie cand banateanul Iosif Rotariu l-a facut mic pe marele Maradona. Video 

Pentru formatia lugojeaza aceasta este a doua finala pe care o disputa in ultimele 3 sezoane. In cea din 2022, lugojenii s-au impus cu 4-1 in fata echipei Universitatii de Vest. Lugojul este vicecampioana judetului in stagiunea recent incheiata, in timp ce Gloria a terminat pe locul 10, la 57 de puncte in spatele rivalei din finala.

CSM Lugoj a invins in primul tur cu 4-1 Pindul Dudestii Noi, a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Flacara Parta, pe care a invins-o cu 7-6, iar in sferturi a depasit-o cu 2-1 pe Unirea Sannicolau Mare. In semifinale, Lugojul s-a impus la limita, 1-0, pe terenul campioanei judetene din Sag.

Gloria a ajuns a ajuns in semifinale dupa ce si-a castigat toate meciurile la cate 3 goluri diferenta: 3-0 cu Kids Sanmihaiu Roman, 4-1 cu CSU Universitatea de Vest, 4-1 cu CS Comlosu Mare. In semifinale, Gloria a trecut cu scorul de 4-1 de Millenium Giarmata.

In meciurile din campionat, CSM Lugoj s-a impus cu 8-2 in meciul din turul campionatului, iar la Mosnita Noua a inviuns cu 7-1.

La pauza intalnirii de la Ghiroda va avea loc si festivitatea de premiere a golgeterului Ligii a IV-a Timis. Cel mai bun marcator al campionatului a fost fotbalistul Timisului Sag, Octavian Draghici, cel care a inscris 66 de goluri in stagiunea recent incheiata.

Finala Cupei Romaniei la nivelul judetului Timis este programata miercuri, de la ora 20:00, pe stadionul Emilian Pavel din Ghiroda. Meciul va fi condus la centru de George Catalin Roman, ajutat la cele doua tuse de Marius Talpos si Raul Teodorescu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.