O noua tragedie in Timis. Copil de 13 ani inghitit de apele unui rau dupa ce a mers la scaldat

TIMIS. Tragedie la Sannicolau Mare dupa ce un adolescent a disparut in apele Arancai.

CITESTE SI: Alerta pe Timis. Un tanar a fost inghitit de ape. E cautat de pompieri si scafandri 

Nenorocirea s-a petrecut joi dimineata. Un copil de numai 13 ani a sarit in apele raului sa se racoreasca si nu a mai iesit la suprafata.

Oamenii care treceau prin zona au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale politiei si pompierilor. Echipajele de salvatori au reusit sa gaseasca trupul baiatului si i s-au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire acestea nu au avut rezultat, iar medicii l-au declarat mort pe adolescent.

In jurul orei 09:52, politistii orasului Sannicolau Mare au fost sesizati prin apelul unic de urgenta 112 cu privire la faptul că un tanar in varsta de 13 ani ar fi fost la scaldat in zona canalului Aranca, iar acesta nu ar mai fi iesit la suprafata. Politistii s-au deplasat la fata locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirma, in urma cautarii efectuate de catre pompierii acesta fiind gasit. Din nefericire tanarul nu a raspuns manevrelor de resuscitare efectuate de catre medicul aflat la fata locului, rezultand decesul acestuia.

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Va reamintim, un alt adolescent s-a inecat joi, insa in raul Timis, la Lugoj. Trupul sau a fost gasit dupa aproape 5 ore de cautari.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.