Trei morti si doi raniti. Accident teribil intr-o localitate din Timis. Foto

TIMIS. Tragedie pe o sosea din Timis. Trei barbati au murit, iar alti doi au fost raniti, dupa ce soferul masinii in care se aflau a pierdut controlul volanului. .

Accidentul a avut loc in localitatea Tomnatic, la trecerea la nivel cu calea ferata. Soferul unei masini a pierdut controlul volanului, a iesit de pe sosea si a pus la pamant trei copaci, dupa care s-a infipt intr-un gard.

In masina se aflau cinci barbati, care se intorceau de la pescuit. Trei dintre ei au murit pe loc, iar ceilalti doi au fost raniti. Din primele informatii, doar cei doi supravietuitori, care se aflau pe bancheta din spate, purtau centura in momentul impactului.

Un barbat, în varsta de 38 de ani, a condus un autoturism pe DJ 692B dinspre DN 6 înspre centrul comunei Tomnatic, iar la trecerea la nivel cu calea ferata, ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers, a patruns pe sensul opus de mers, a lovit trei arbusti ornamentali, a iesit în afara partii carosabile si a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

In urma accidentului, conducatorul auto si alti doi barbati, în varsta de 47 si 62 de ani, au decedat. Alti doi tineri, pasageri în acelasi autoturism, în varsta de 21 si 27 de ani, au fost raniti si transportati la spital.

Politistii au întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa si efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor circumstantelor producerii acestui accident„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Alcoolu tată….alcoolu și prostia tipic românească

  2. De cînd MAI e pe mîna lui BODE, slugoiul pus de Johannis sǎ i semneze gontractele grase de achizitie BMW de la pretinul de casǎ a sasului, in Politie au fost puşi cei mai INCAPABI si NEPASATORI sefi la rutiera si nu numai.. Romania a doborit toste recordurile la MORTI pe sosele sub ochii Guvernelor lui Johannis