Dumbravita termina meciurile de pregatire in Ungaria. Si alte echipe din Timis joaca partide amicale

Foto: CSC Dumbravita

TIMIS. CSC Dumbravita joaca in acest final de saptamana ultimul meci de verificare inainte de startul noului sezon de liga secunda. Alte echipe din esaloane inferioare au si ele programate amicale.

CITESTE SI: Pantilimon si Codrea, dati afara de Politehnica Timisoara. Cine va conduce echipa in noul sezon din Liga a III-a 

CSC Dumbravita merge sambata in Ungaria, unde de la ora 12 va disputa o partida de verificare in companbia celor de la Szeged-Csanad Grosics Akademia. Pentru timiseni ar putea debuta si Ionut Anisorac, fotbalist al carui transfer alb-verzii l-au anuntat vineri. Jucatorul are 19 ani si vine de la prim-divizionara UTA. Ca junior a jucat pentru Viitorul Arad si UTA, iar in stagiunea precedenta a evoluat sub forma de imprumut la Chindia Targoviste. Pentru damboviteni a jucat in 9 partide.

Si echipele de liga a III-a au meciuri de pregatire

Dupa schimbarile facute in ultimele zile, Politehnica Timisoara va juca un meci in familie impotriva juniorilor clubului. Meciul este programat de la ora 10, pe stadionul Stiinta.

Avantul Periam va juca in acest final de saptamana in deplasare. Timisenii vor merge la Pancota pentru duelul cu colega din liga a III-a. Partida este programata sambata, de la ora 10:00.

Un alt test se joaca pe stadionul Tineretului din Lugoj, tot sambata. De la ora 10, formatia gazda va primi echipa de liga a III-a din Peciu Nou.

CSC Ghiroda a juca o partida de verificare la jumatatea saptamanii, cand s-a impus cu 2-1 in fata echipei sub 17 ani a celor de la UTA. Dupa aceasta intalnire, fotbalistii pregatiti de Sorin Balu au intrat intr-un cantonament pe plan local si nu vor disputa vreun meci de verificare in acest final de saptamana.

Nou promovata in liga a III-a din Sag s-a reunit la mijlocul saptamanii. Srgian Luchin a avut 21 de jucatori la primele antrenamente, intre care Adrian Zaluschi(CSC Dumbravita), Carol Taub(Politehnica Timisoara), Timotei Candreannu(Soimii Lipova), Tudor Lungu si Alexandru Micsa(Ripensia), Andrei Viasu(Avantul Periam) si Catalin Iovicin(Unirea Alba Iulia). Sagul se va pregati pe teren propriu, iar primul meci de pregatire este programat in 3 august, in deplasare, cu Flacara Parta. Ora jocului urmeaza sa fie stabilita.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.