Sofer din Timis cu alcoolemie de 1,85 la mie, oprit inainte sa produca vreo tragedie. Un alt timisean, tras pe dreapta de doua ori de agenti

TIMIS. Doi soferi din Timis opriti pentru controale de rutina in Caras-Severin s-au ales cu dosare penale in ultimele ore. Unul a fost prins de doua ori de agentii de la Rutiera.

CITESTE SI: Frica apare brusc, in locuri diferite, fara un factor declansator anume. Atacul de panica, explicat de medicii din Timisoara. Cum se trateaza? 

Primul dintre barbati are 32 de ani si este din Giroc. Omul a fostoprit de politisti la Jupa si pus sa sufle in etilotest. Aparatul a indicat o valoare de 1,85 la mie alcool pur in aerul expirat. Tanarul a fost dus imediat la spital pentru recoltarea probelor de sange si s-a ales cu dosar penal.

Al doilea timisean a fost tras pe dreapta sambata dimineata de politistii la Pojejena. Barbatul care locuieste in Gataia a fost pus sa sufle in etilotest, iar aparatul a indicat o valoare de 0,17 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a primit o amenda de 1485 de lei si i s-a suspendat dreptul de a conduce poe urmatoarele 3 luni.
O ora mai tarziu, acelasi sofer a fost oprit tot la Pojejena, la volanul aceleiasi masini. De aceasta data s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. cri-cri… cri-cri… cri-cri…

    Chiar nimeni?🤡😁🤡

  2. În țările civilizate, dacă mașina se imobilizează și se ridică pe loc. Doar în România vezi asemenea inepții.

    • Alooo dle Simonis de ce nu inaspresti legea?? CONFISCATI MASINA precum la Poliatorii de Mediu 🫵 acolo de ce se poate dar la criminalii ce ne pun in MARE pericol pe sosele NU?!
      La fel si la sofetii agresivi ori vitezomani ce omoara copii gonind prin sate

  3. La cel cu alcoolemia peste 1 ar trebui să i se anuleze permisul la pachet cu interzicerea dreptului de a conduce pe minim 5 ani.

    • Mai mai mai, ce aspru suntem?🤡😁🤡 Poate vrei sa transmiti observatia ta lui Cazanciuc(vezi legea Anastasia) sau tu fiind „liberal”🤡(te deranjeaza un pic „prin noi insine”, dar nu e o problema asta, tu esti mai internationalist🤡) lui Fenechiu(si e si tizul tau🤡😁🤡), ca astia doi au acum ceva initiativa de modificare pentru conducerea fara permis, sa mai modifice si art 336 sa fie DOAR cu executare si cu asta basta. Numai ca nu stiu unde o sa-i „cazeze” pe toti astia, ca ce sa vezi, penitenciarele dau pe afara de pline ce sunt. Gata, stiu, bratara electronica astora, si daca se urca la volan, pac, intra sub incidenta modificarilor astea cu „conducere fara permis”

      Mai Daniel, dar alora care nu respecta legea evacuarii gazelor, ce pedeapsa propui sa le aplicam?🤡😁🤡 Ca INCA n-au omorat pe nimeni?(da da da , e o conspiratie, cifrele cu cresterea incidentei cancerelor si nu numai la cei expusi sunt false, stim parerea🤡 ta, e o conspiratie ESG🤡) Eu propun sa li se interzica folosirea gazului (metan) macar 5 ani🤡😁🤡. Sau macar sa le interzicem sa mai posteze tampenii pe internet fara sa verifice mai intai CIFRELE, ca de scris povesti e simplu. De exemplu sa verifice finantarea in diverse domenii de stat, unde prin finantare NU se intelege DOAR salarii, obsesia corporatristului hater, ceilalti sa aiba salarii mai mici ca el e un deosebit🤡 , ca daca tu esti fierar betonist si faci betonul la lopata, degeaba ai salariu bun, randamentul tot de kkt e.(daca esti electronist si tot ce ai e un multimetru de kkt si un ciocan iar e greu, daca esti softist si tot ce ai e un 286, iar e greu, daca esti mecanic si faci proiectare cu rigla si creionul, iar e complicat) Adica atunci cand compara Daniel cu alte tari sau cu media din RO, pai Daniel sa verifice si cate dosare are un procuror sau judecator, si in ce conditii lucreaza, si cati pacienti are un medic si in ce conditii lucreaza si cat e finantat spitalul in plus fata de salarii….ca medicamentele si alte cele cate toate costa tot cat in vest, stii? si daca n-ai, n-ai! Sau mai simplu: ‘cat e finantarea in sanatate per cetatean in RO si cat e in oricare alta tara? ca sa vedem care cat de eficient e, poate mai umblam si la alti termeni din calculul eficientei statului, de exemplu la colectarea de la corporatii?🤡🤡 poate un impozit progresiv, ceva? ca intr-o tara ca afara adica? A, asta nu, ca „liberalul” Daniel e obsedat de „cat au altii salariul, sa aiba mai putin, si sa fie mai putini, nu stim cum calculam cati si ce salariu dar mai putin in orice caz, huuoo🤡😁🤡)

      CIFRE, Daniele, nu povesti, stii? Ca la alcoolemie, ca la pedepse, cu praguri, cu tot ce trebuie. Si un sistem mai coerent de gandire, nu lozinci preluate de la cei care Jefuiesc tara, ori de la radio „liberalismul economic” de secol xviii xix, ca intre timp s-au mai luat niste premii Nobel in economie, dar cu cifre, cu multa matematica, nu cu povesti si lozinci imbecile „liberale”.

      • Iar esti prost!
        Nu orice toate contraventiile sunt la fel, nu toate infractiunile sunt la fel! Toti vorbeam de oameni atat de beti incat sunt carbonizati la volan, oameni care fac asta intentionat – beau si se urca la volan, astia fiind un pericol real pentru societate, iar tu te-ai apucat sa versi tampenii despre emisii si cifre. Fa-ti un blog, scrie acolo de doresti. Aici toti, mai putin tu din motive de alcool la volan, cu siguranta, vorbeam de masuri drastice ca astia ca voi sa nu mai conduca beti. Si ai venit tu cu fum in ochi. Iesi acasa ca esti mai prost decat notiunea pe care o pui in toate comentariile ca un bolnav psihic!

        • Ma bucur sa vad ca esti la curent cu initiativele legislative in domeniul circulatiei rutiere si ca intelegi ce citesti🤡😁🤡 Zici ca stii cum e acum legea in privinta pedepselor pentru condus beat? Nu? Pai si atunci de ce mananci kkt?
          „Toti de aici”🤡😁🤡 Toti de aici nu sunteti toti, cu siguranta nu sunteti relevanti statistic si cu siguranta habar n-aveti de capul vostru, ce sa mai zic de sisteme de justitie, de pedepse si efectul acestora, de sistemul penitenciar din Romania. De nimic. Habarnisti cu pareri bazate pe bioxid de clei.

          Arondule, si de ce esti neasumat? Hmmm? Esti las? Cam da, cam foarte. Penibil. Si de ce esti impotriva libertatii de exprimare? Cam cine te crezi sa spui tu cine ce are voie sa comenteze aici? Hmm? Esti comunist? Hmmm? Sau esti un pentaoxid de clei?
          Si… de ce esti nervos?🤡😁🤡

          Mai Daniele, de ce incalci, ma, legea? Zic sa fii pedepsit drastic!🤡😁🤡

  4. Permisul suspendat pe viata fara drept de a conduce. Amenda de 10.000 de euro. Confiscarea masinii si puscarie 5 ani pt atentat la vietile oamenilor !