Consiliul Judetean Timis are peste 2500 de angajati. Alfred Simonis anunta concedieri

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis nu trebuie sa fie cel mai mare angajator din regiune. O spune presedintele ales al CJT, Alfred Simonis, care a dezvaluit ca institutia are in acest moment peste 2500 de salariati in toate structurile din subordine.

CITESTE SI: Alfred Simonis, presedintele ales al CJ Timis, ii vrea parlamentari pe primarii liberali de la Gataia si Buzias. Spune ca va colabora cu Alin Popoviciu, propus in functia de vicepresedinte 

Consiliul Judeţean Timiş nu poate fi unul dintre marii angajatori ai regiunii, iar pentru ca institutia si subordonatele sale numara astazi peste 2500 de salariati, vom fi nevoiti sa facem o analiza ampla pentru a reduce acest numar, dar mai ales pentru a eficientiza activitatea. Îmi doresc o structura mai supla, cu un numar mai mic al posturilor de conducere, dar si al angajatilor, iar pentru a putea ajunge aici vom demara un audit serios. Singurele criterii de care vom tine cont sunt eficienta si profesionalismul„, a transmis Alfred Simonis.

 

Noul presedinte ales al Consiliului Judetean Timis, Alfred Simonis, isi va prelua mandatul cel mai probabil la finele lunii octombrie – inceputul lunii noiembrie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Normal, trebuie sa își aducă oamenii lui și în loc de o reducere a posturilor va fi o simplă rocadă de personal și poate chiar înființare de posturi noi pentru fini, finuți etc

    • Cere TU niste masuri URGENTE POLITIEI +PREFECTULUI
      ZERO RADARE Se GONESTE pe MICHELANGELO ori Pîrvan si alte bulevarde intrun mod CRIMINAL iar NICI PRIMARIA lui Fritz , Politia lui PSD PNL nu ia nicio masura
      Timisoara ajuns VESTUL SALBATIC sub privirea NEPASATOARE A PREFECTULUI si SEFILOR IPJ🫵
      Ca pieton in Timisoara esti la chetemul SOFERILOR DERBEDEI, astia gonesc cu peste 100 la oră la nici un metru de tine…😡😱 nu mai spun de poliarea excesiva de la aceste acceleratii ori cea FOMICĂ
      Institutii de mucava cu functionari PLATITI DEGEABA
      Ca pieton ori biciclist esti BATAIA DE JOC A PRIMARIEI si Prefecturii

      • O să facă că și cu păcănele le a scos din sate până după alegerile locale acum iar sunt la loc păcănele așa va face și cu angajații cjt ai da afara și ei câștigă în instanță și a făcut o poza Simonis haha cel mai ….

    • Cere TU niste masuri URGENTE POLITIEI +PREFECTULUI
      ZERO RADARE Se GONESTE pe MICHELANGELO ori Pîrvan si alte bulevarde intrun mod CRIMINAL iar NICI PRIMARIA lui Fritz , Politia PSD PNL nu ia nicio masura
      Timisoara ajuns VESTUL SALBATIC sub privirea NEPASATOARE A PREFECTULUI si SEFILOR IPJ🫵
      Ca pieton in Timisoara esti la cheremul SOFERILOR DERBEDEI, astia gonesc cu peste 100 la oră la nici un metru pe lingă mame cu copii…😡😱 nu mai spun de poluarea excesiva de la aceste acceleratii ori cea FOMICĂ
      Institutii de mucava, pline de functionari PLATITI DEGEABA
      Ca pieton ori biciclist esti BATAIA DE JOC A PRIMARIEI si Prefecturii doua Institutii conduse de AMATORI NEPASATORI

  2. se stieeeeeeeee

  3. Jumătate dintre angajații afară

    • Stați cuminți ca nu da pe nimeni afara ,prima data îi trimite în pensie pe cei care se pot pensiona ,dupa aia sa vada cati mai sunt pe acolo fara”mama fără
      tata”.
      Cum sa i-si dea afara votanții psd și pnl au câștigat alegerile doar cu bugetarii doar nu crede cineva ca aceștia și rudelele și prietenii lor vor vota cu aur .

  4. Cacealma pesedista. Reduci de la CJ Timis ca să angajezi în guvern alți tăietori de frunze la câini. Tipic țării ăsteia de cacao.

  5. Aceiasi s u l a ~!

  6. Unde sunt cei care urlau ca PMT are 700 angajati? CJT nu are un sindicat care sa se opuna concedierilor ca la PMT?
    Presupun ca nu urmeaza nici un show, ca doar vorbim de PSD-PNL aici, totul se petrece in liniste, si toti castiga. Porcaria e ca bugetul CJT cu 2500 angajati e mai mic decat al PMT cu 700 angajati.
    „Aici sunt banii dumneavoastra!”

    • Lasă vrăjeala ca Fritz nu a făcut nimic în această privință. Este foarte simplu să se restructureze departamentele iar cei în plus să fie concediați. Este evident că nu s-a vrut și s-a făcut din start astfel pentru a avea o scuză, la fel cum face Ciolacu cu deficitul bugetar pentru a avea motive să crească taxele. Oricum nu va face Simonis nimic. Vom vedea dacă va ajunge măcar la dublu celor 87 cât sunt angajați la CJ Bihor. Oricum e clar de ce nu sunt bani pentru investiții.

  7. Bravo Simonis, fa treaba.

  8. Multe putori la CJT.Se incaleca unii pe alții în așa zisele atribuții de serviciu, circulă dintr un birou într altul și stau la povești . Trebuie ,,rași”mai mult de jumătate,.

  9. 2500 la CJT ???? 2500 ???? E NOAPTEA MINTII !!!! La astia ii mai adaugam si pe cei cca 1500 de la Primaria Timisoara !!!! Deci vreo 4000 de INUTILI platiti regeste pentru NIMIC !!! Uita-ti-va pe net la primariile sau CJ-urile din orasele din tarile dezvoltate, orase similare cu acelasi numar de locuitori, sunt informatii publice pe net ! Veti constata ca au cca 150-200 de angajati. MAXIM ! Rusine Romania, rusine Timisoara ! Luati exemplul dlui Bolojan ! A dat afara 3 sferturi din acesti inutili si lucruriule merg MAI BINE !!!

    • Coco draga, daca ai folosi tu(si alti bioxizi de clei)internetul asa cum trebuie … adica sa CAUTI, sa AFLII, nu sa scrii kkt…
      Ultima data cand m-am uitat eu la CJT erau vreo 200 functii de executie si vreo 20 de conducere(cam ca la corporatii, ba chiar mai putine) si mai vrei 30 „vacante”. Mai Coco, de ce nu vrei, mai Coco, sa gandesti si sa intelegi ce citesti? Fii atent aici:

      „institutia si subordonatele sale”

      Acuma, inainte sa te isterizezi pentru ca un… Simonis🤡 „al treilea om in stat” 🤡😁🤡(Doamne feri…) isi face campanie electorala cu texte ce stie el ca prind la BIOXIZII DE CLEI, nu vrei tu sa dai dovada ca esti dispus sa nu mai PUI BOTUL la toate tampeniile pe care le zic toti pulifricii in spatiul public? Adica sa te interesezi naibii ce e aia „subordonatele sale” si sa afli care cati angajati are fiecare si cam de unde si cati ai da tu afara DUPA ce compari cu nr de angajati din structuri de tip NUTS3(echivalente judetelor de la noi) din alte tari?

      Cat despre PMT vs PMO, e alta tema de casa usoara, compara si tu nr de angajati raportat la populatie si o sa ai o surpriza. Nu stiu daca placuta sau nu, dar… surpriza totusi. Si vino si spune si altor BIOXIZI DE CLEi care inghit povesti pe nemestecate ce si cum🤡😁🤡

      BAAA, va prostesc astia cum vor, baaaa, botanistilor🌿

      CLEI🤡

      • Băi tu iar ai un episod de psihoză schizofrenică persistentă? Bolojan are la CJ Bihor 87 deci este loc de reduceri masive. Lasă textele că nu mai țin. În ce corporație ai lucrat tu și avea un inutil la 10 care lucrează? Asta numai la stat se vede și dacă e la fel la privat în vreo firmă trebuie să fugi de acolo că e dezastru. Normal că trebuie dați afară pe capete pentru ca oricum nu aduc nicio valoare. La PMT s-ar elibera astfel 30 de milioane de euro pe an pentru investiți. Evident că acest se trebuie să fie făcute pentru confortul cetățenilor și nu bani aruncați aiurea pe tot felul de fantasmagorii deci ar trebui să zboare și primarul ca lucrurile să se așeze dar măcar ar fi un început.

        • Ce te stii la bolile psihice! Din experienta proprie, banuiesc, nu?🤡😁🤡 Pai… sanatate sa ai. Dar cum dreaq si un cap plin de clei se imbolnaveste chestii de-astea? Siiii… sunt in general mai grave manifestarile la clei, sau esti tu esti un caz mai deosebit?🤡😁🤡

          Si analfabetul functional tot analfabet functional. PMO e altceva decat CJBH, cornuta nevertebrata, incearca sa vezi ce am scris, nu ce iti imaginezi tu ca am scris.

          A, si nu trebuie sa lucrezi la o corporatie ca sa stii ce functii sunt, poti lucra la o banca, la o firma de asigurari medicale, la o firma de beneficii pentru angajati(platforma integrata sau doar de ochelari, bonuri de masa, activitati de „team building”🤡), la o firma de protectia muncii, la… diverse. Intelegi, mai cretinel? Sau pe tine chiar NU te duce capul deloc?

          Si lasul … tot las. Sclavete de corporatie, ce pretentii sa am? A, am auzit ca devine cam albastra situatia prin corporatii, cica se cam da afara( cred ca se elibereaza niste bani pentru investitii, altfel nu-mi explic🤡😁🤡)asa ca vezi cu buzele alea, sa le mentii moi, poate scapi🤡

          Basti, ma, cu kkt-urile tale, neasumatule.

          🤢🤮

          • Aici e vorba de CJ, nu de primărie și când vine vorba de funcții de conducere poate nu ar trebui să fie mare diferență dar dacă se pot înființa, de ce nu? Ca doar nu dă primarul dau președitele de CJ din buzunarul său.
            Cum ești prost făcut grămadă normal ca nu îți dai seama ca o corporație e diferită de o bancă. Păi mai boule orice bancă are șef de sucursală sau șef de filială deci unul peste câțiva angajați mai ales în orașele mici. Normal ca ies procentele aiurea. Tu unde ai văzut la corporații să aibă locație cu câțiva angajați? Pur și simplu nu se merită să își bată capul cu așa ceva. Tu compari mere cu pere și se vede că habar nu ai despre ce e vorba. Dar cum ești prost te pricepi la toate de minune ca orice tovarăș comunist. Sigur ți s-ar potrivi să lucrezi la o firmă de protecția muncii ca astea-s deținute de gradați, probabil de acolo influențele patriotarde că așa sunt ăia, până la șpagă, evident.
            Dacă sunt concedieri în corporații, numai bine mai puțin fraieri care plătesc armata de paraziți corupți de la stat și poate mai dispar și din ăia, că în rest numai rele pornesc de aici, inclusiv pentru somitățile de la academia română PSD.

          • Mai prostea, ia-ti dozele ma, ca AICI e vorba de ce a scris Coco, nu de ce-ti imaginezi tu ca citesti, mai analfabet functional:

            „2500 la CJT ???? 2500 ???? E NOAPTEA MINTII !!!! La astia ii mai adaugam si pe cei cca 1500 de la Primaria Timisoara !!!! ”

            E clar, mai prostea, despre ce e vorba aici?

            Bai dar esti de speriat, ma! Prostul total ,cleiul cleiurilor.

            Baaa, eu am scris ca o firma de prostectia muncii are pe fise functiile celor din corporate, ma prostea, n-am scris ca e la fel cu o corporatie. La fel la banca, te intreaba unde lucri si ce functie ai, nu? Mai da analfabet functional asa dobitoc eu nu credeam sa existe, dar ai aparut tu🤡😁🤡

            Analfabet functional, definitie: Daniel

            Tradatorule🤢🤮

          • Tu ești prost rău dacă crezi că băncile își bat capul să reconstituie organigrama unei firme. În plus nu toți angajații unei firme au conturi la aceiași bancă. Deci ai date lipsă din start. Apoi din nomenclatură nu îți dai seama dacă persoana respectivă este direct productivă sau administrativă, plus combinații existente. Știu cazuri care aveau 20 de angajați în subordine și erau și direct productivi. Dar tu ești atât de prost ca nici nu știi că îți lipsesc date. În anumite firme poți avea manager de proiect care efectiv lucrează și în altele în care persoana respectivă este doar administrativ deci o firmă de protecția muncii nu are cum să reconstituie fidel ocupația angajaților. Faci și tu calculele cum calculează PSD-iștii bugetul după care iese un deficit cât cuprinde. Te crezi atotștiutor și ești prost de dai în gropi.

          • Nu, ba, tu esti prost ca nu inteleci ce citesti, analfabet functional cretinoid care se baga in seama la orice subiect cu ibsesiile lui cretine de bioxid de clei.

            Prostule.

          • Băi bolovane cât de prost poți să fii să crezi că funcția aia pe hârtie însemnă peste tot la fel? Plus că la bancă declari ce vrei că ălora nu le pasă iar la itm tot ce îi interesează e dacă ai funcție la birou sau la echipamente periculoase, în rest n-au nicio treabă. Ți-am dat exemple dar tu ești prea prost să înțelegi că una e să lucrezi la cineva care adună niște date dar nici aia nu știu despre ce este vorba și nici nu le pasă iar alta e să ai experiență din interior și vezi exact cine ce face și ce titlu are. Ca de-obicei ești pe lângă subiect și un mare clown, cel mai mare de pe site-ul ăsta. Felicitări!

          • Prostule

          • Clar ți-ai atins limitele și la medicație și la intelect.

          • Hai ia-ți costumul de clown și apără PSD-ul că sunt alegeri acum. Poate își mai dau și ceva medicație gratis dacă tot sunt socialiști.

          • Hai ca incepi sa intelegi cat de penibil esti cand nu-ti folosesti nickname-ul. E un Progres! Sau doar ai gresit?🤡😁🤡

            Prostule.

          • Clownul forumului strikes again.

  10. 2500 frecatori de mentă? Wow…Cum să ajungă bugetul țării la atâția trântori de la stat…

    • Altul…🤡😁🤡

      Ia-te de mana cu Coco si poate INCERCI SA AFLI si tu ce si cum „pe bune”, ca vad ca AI INTERNET! CAT DE GREU E BA, SA AFLI NAIBII DATE PUBLICE, BA, PUBLICE?

      Mai sunteti multi?🤡🤡🤡

  11. Un trepadus acest Simonis, va elimina pe unii si isi va aduce lrietenii de pahar, interlopii si alte rubedenii si le va da un loc caldut.

    Acum ca sef al consiliului are la mana toate contractele din judet unde se invart sume imense.
    A renuntat la o functie superioara in aparatul central la Camera Deputatilor pt ca acolo era mai greu cu
    contractele si spagile.

    Vrea sa devina un baron local si sa adune milioane de euro. Cu ce DNA avem in judet va reusi pt ca ii are pe totii la mana si jystitie mai corupta ca in Timis nu exista niciunde in tara.

    • „jystitie mai corupta ca in Timis nu exista niciunde in tara.”

      Cred ca te plictisesti rau si ti-ai propus sa ma amuzi. Bravo, ai reusit!😁😁😁😁😁😁

      • Păi spune-ne tu ce cazuri a rezolvat DNA Timișoara? Ce mari corupți a prins? Și să nu îmi spui că nu sunt pentru că așa aleatoriu dacă aleg persoane într-o instituție publică am mari șanse să dau de mai mulți corupți. Clar trebuie concedieri la greu dar este posibil ca acest PSD-ist să mintă cum le este obiceiul și de fapt să fie vreo 500 iar el să spună ca i a redus de la 2500 la 1500 ca să își angajeze amicii care îi frecventau barul. Oricum nu trebuie votați PSD-iștii și dacă chiar face ceva pentru că înseamnă că au ei alte învârteli. Ei oricum se bazează că 4 ani nu vor mai fi niciun fel de alegeri și atunci plusează.

        • Pai iti spun ca ce intelegi tu prin justitie e un kkt, ma cleiule, nu DNA infaptuieste justitia. A, dar tu esti Stalinist, bravo!

          Cum te simti in secolul 21 sa „gandesti” despre justitie ca Stalin????

          Prost esti ma, corpora-tristule. Si ai o obsesie cu oeeeseedeee🤡😁🤡, intreaba-l pe „desteptul” de mai sus specialist in boli psihice, poate te poate ajuta cu o recomandare. Eu zic sa nu mergi la ce medic iti recomanda el, ci la oricare altul!!!! Aaaa, tu esti cretinul ala de mai sus? Bravo, esti foarte…. PROST, MA, GRAMADA DE BIOXID DE CLEI, MA!🤡😁🤡😁🤡😁🤡

          Tradatorule🤢🤮

          • Iar indurgi inepții după cum ți-e obiceiul. Se vede ca e târziu și neapărat trebuie să ai avea la bord. Vezi să nu confunzi iar insecticidul cu băutura că asta explică multe. Păi cat de prost poți să fii dacă ăștia nu au avut nicio activitate care să justifice salariile lor imense. Sunt ca un pescar incapabil să prindă un pește într-o crescătorie. Un dosar ceva în toți acești ani? E clar cum merge justiția la noi în oraș, lucru perpetuat de când clanurile au pus stăpânire pe imobilele din zona centrală. Așa își fac bugetarii treaba. Înțelegeam dacă erau cazuri și îi scăpau judecătorii dar nici până acolo nu s-a ajuns. Bine ca vii tu și găsești scuze pentru lipsa lor de activitate sau probabil ca sunt prea puțini. Nu mai crede nimeni poveștile tale infestate cu PSD-ism.

          • Ma prostovane, tu iar te bagi cu obsesiile tale care NU au legatura cu comentariile la care te bagi in seama sa raspunzi?

            Macar raspunde la ce esti intrebat: Cum te simti ca tu in secolul xxi sa ai o „gandire” ca a lui Stalin in ceea ce priveste justitia?

            Concentreaza-te Daniel, concentreaza-te🤡😁🤡
            Si intreaba-l pe arondul de mai sus(adica intreaba-te in oglinda) la ce medic a fost, poate tu te gandesti sa mergi la altul, ca ceva clar a gresit la tratament🤡😁🤡

            N-ai cum, ma sa fii attttaaaat de prost, n-ai cum!

          • Altă tactică de manipulare este devierea de la subiect prin tot felul de tertipuri cum ar fi atacuri la persoană. Sigur că nu ai argumente pentru că și așa te contrazici non stop. Nu că ar putea fi al cumva când vorbim de apărătorul PSD-iștilor corupți.

          • Baaaa, asa e baaaa Daniele, fix cum ai scris „Altă tactică de manipulare este devierea de la subiect prin tot felul de tertipuri cum ar fi atacuri la persoană. Sigur că nu ai argumente pentru că și așa te contrazici non stop”

            Si de ce faci asta non stop, vrei sa manipulezi sau esti un analfabet functional care nu poate pricepe despre ce vorbesc altii?

            Ba, da prost esti ma, continui sa ma uimesti cat de prost poti fi

            Tradator infect🤢🤮

          • Tu faci asta prin inepțiile pe care le postezi izvorâte din înțelepciunea rusă din care te adapi. Pentru efortul depus meriți măcar o vizită la Dughin. Garantat îți va face plăcere că sigur are votcă bună și aia merge de minune cu tratamentul tău psihotrop.

          • Prostule

          • Atât te duce capul când iei medicația cu votcă de la ruși.

          • Hai ia medicația ca îți face bine altfel iar sună vecinii la 112 când începi cu aberațiile tale.

          • Prostule x 2 🤡😁🤡

          • Hai la Jebel cu tine că deja devii penibil specialule.

  12. Acolo este o cloaca ,acum cateva zile am trecut pe langa CJT si am constatat ca cei mai buni gospodari ai judetului urca zilnic in birourile lor si nu au observat ca in fata au un izlaz neingrijit ,rabate de flori pline de buruieni ,unele si de 1,5 m mohor pe care le au confundat cu florile ce sant pline de puf care produc alergie la fel ca ambrozia……..?????? SE VEDE DE LA O POSTA CA POATE AVETI STUDII INALTE ;;DA CA GOSPODARI SANTETI APROAPE DE ZERO;……Asta am ales asta avem…… da oare chiar santem noi cei multi votanti de vina……??????

  13. Totul tine de bani: 2% armata, 7% educatie, 5% sanatate, 1% administratie, 3%politie.. total 18%.. pus TVAul la 18%.. in rest nici un alt impozit.. trecut in constitutie.. si interzisa tiparirea de bani..

    Ce pm de sistem e asta in care unii pot decide cat sa fure de la ceilalti? si isi pot vota ce salarii vor muschii lor.. mai rau ca in sclavagism.. nu mai vorbim de sistemu pensii: da tu banii ca vedem cat iti dam inapoi. daca iti dam. poate legalizam eutanasia intre timp

    • E sistemul pe care îl apără clownul PSD-ist cu nick-ul intre bare pentru că îi place la nebunie articolul 1 din constituție.

    • De unde ai scos procentele alea?🤡😁🤡😁🤡😁🤡😁🤡 Nu mai posta cand esti nervos🍺, scrii cifre aiurea 🤡😁🤡

      Ia-te tu de mana cu Daniel – Prostul Suprem, si scrieti voi frumos aici pentru cititori cum se imparte profitul in Ro si cum in tarile „vitezei intai” din UE? Apoi dati o geana peste formula PIB-ului si spuneti-mi si mie ce inseamna fiecare termen din formula. Mai puneti la socoteala si optimizarile fiscale, si imprumuturile camataresti(atat pentru stat cat si pentru cetateni) practicate de neocolonialisti, si apoi hai sa comparam fie si cu cifrele tale abracadabrante scoase din fund.

      „Scump la tarate si ieftin la faina” denota ceva prostie uriasa, nu? Cam ca a lui Daniel? Cam🤡😁🤡

      Bioxid de clei🤡😁🤡

      • Eu sunt scump la ambele și prima dată te ocupi de cele pe care le ai mai la îndemână așa ca trebuie făcută reforma sistemului bugetar, eliminarea corupției și a bugetarilor incompetenti și ineficienți. Apoi situația trebuie reevaluată și trase concluzii. Oricum cu ăștia de acum nu rezolvi nimic dar pe viitor se va plăti și impozitul minim de 15% și pot fi luate măsuri de creștere a concurenței pentru a diminua unele efecte.

        • Esti un prost care prima data se scumpeste la tarate ca asa l-au spalat pe creier cei care fura faina.

          Bioxid de clei.

          Cleius Maximus Supremus. Cu spume inca🤡😁🤡

          Basti, ma, afla intai cifrele, pana atunci poate ai ceva treaba mai importanta decat repetarea propagandei celor care JEFUIESC tara. Aaa, dar tu esti si un TRADATOR infect, am uitat🤡

          Tradatorule🤢🤮

          • Toți jefuiesc țara doar ca unii sunt mai aproape și există pârgii să îi oprești iar alții sunt mai sus și e mai greu, oricum astea nu se exclud unele pe altele. Deci e clar de unde trebuie început, asta dacă vrei să faci ceva. Orice hoț, privilegiat sau sinecurist mai puțin contează.

          • Scump la tarate, ieftin la faiana. Adica esti o cornuta proasta, cam la nivelul reclamei „orice leut conteaza” combinata cu raclamele la suplimente alimentare si la alte lucruri inutile pe care arunca astia „economi”🤡 banii. Prost esti, ma. Gramada

          • Deci să lăsăm bugetărimea să se lăfăie în prime și privilegii doar pentru că alții fură mai mult, lucru închipuit de tine? Arată cifrele ce și cum fură și ce se poate face pentru a stopa acest lucru. Până atunci sunt doar sloganuri.