Accident in intersectie la Timisoara. Un microbuz si doua masini s-au izbit, una a ajuns intr-un gard. Video cu momentul impactului

TIMISOARA. Un microbuz si doua masini s-au izbit luni seara pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timisoara.

CITESTE SI: Masina izbita de un microbuz langa Timisoara. Oameni raniti 

Accidentul a avut loc la intersectia cu strada Drubeta.

In urma impactului, microbuzul si unul dintre autoturisme au ramas in mijlocul drumului, in timp ce un SUV a zburat in gardul unei case.

Momentul impactului a fost filmat!

In urma accidentului, un tanar in varsta de 26 de ani a fost ranit si transportat la spital.

Un barbat, in varsta de 57 de ani, a condus un microbuz pe bulevardul Liviu Rebreanu, dinspre strada Traian Vuia, iar, la intersectia cu strada Drubeta, a efectuat virajul la stanga si a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, in varsta de 26 de ani, ulterior intrand in coliziune cu un alt autoturism, condus de un barbat de aceeasi varsta. In urma impactului, a rezultat o victima, respectiv barbatul, in varsta de 26 de ani (soferul primului autoturism cu care a intrat in coliziune microbuzul), fiind transportat la spital, in vederea acordarii de ingrijiri medicale. Toti soferii au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. In cauza, a fost intocmit un dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Autoturismele-s dauna totala?!

    • BMW antic. Again.

      • Esti constient ca e vinovat cel cu microbuzul, nu?

        • esti constient cu ce viteza mergeau ambele vehicule care au acrosat microbuzul ? Ca cel mai probabil era ca fortau semaforul galben spre rosu sau faceau o liniuta , noaptea ca baietii ? si ca de fapt ei daca mergeau cu o viteza legala de 50 km / h , acest accident putea fi evitat foarte usor , microbuzul dand prioritate in intersectie si probabil cei doi – voiau sa forteze galben-rosu ?

  2. Nimeni nu vorbeste despre biciclist si pieton din stanga! Dumnezeu a fost cu siguranță cu ei amândoi!

    • Puteau fi morti acum, si imprastiati in bucati pe sosea, trotuar, gard, casa… soferul microbuzului are trebui sa nu mai conduca in viata lui si pus si in puscarie pt posibil omor!

  3. Alea erau rachete, nu masini. Iar ala cu microbuzul nu sunt convins ca nu are vreo suferinta psihica. Cei mai norocosi oameni din lume sunt cei doi de pe trotuar. Mureau omplet nevinovati saracii din cauza unor inconstienti cu permis de conducere. Incredibil.