Opinia Timisoarei

A aparut o insula pe Bega! E primul semn ca albia incepe sa fie acoperita de noroi? FOTO si VIDEO!

Dupa ce in ultimul timp s-au auzit tot mai multe voci care sustineau ca, din cauza ca nodul hidrotehnic de la Sanmihai nu functioneaza, Bega va fi din nou invadata de mal, acum un fenomen ingrijorator isi face simtita prezenta si pare sa confirme aceasta ipoteza.

Chiar daca nivelul apelor Begai nu este foarte scazut, in zona Parcului Copiilor si-a facut aparitia o … „insula”. Nu este vorba despre un plaur , adica o formatinue acvatica formata din plante care pluteste pe luciul apei, pentru ca insula de pe Bega nu se misca din loc. In plus, cum apa este destul de murdara, ea a devenit un obstacol pentru PET-urile si gunoaiele care plutesc pe Bega si care incep sa se adune in jurul ei, mai ales ca formatiunea se intinde aproape de la un mal la altul.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro!

Operatiunea de decolmatare a canalului Bega a fost una de amploare, care s-a intins pe parcursul a mai bine de  doi ani si a costat in jur de 20 de milioane de euro.

Citeste si: Dupa ce abia a fost curatat, Canalul Bega e in pericol sa fie din nou invadat de noroi! Ce trebuie facut urgent!

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version