Opinia Timisoarei

A avut un ‘inger pazitor’. Catel infipt intr-un gard, salvat de un tanar cu spirit civic. Interventie a pompierilor din Timisoara. Video

TIMISOARA. La un pas de moarte, un catel prea curajos a avut un noroc urias, dupa ce a ramas infipt intr-un gard pe care incercase fara succes sa-l sara, vineri dimineata, langa Timisoara, in comuna Giroc.

CITESTE SI: Accident pe soseaua Timisoara – Jimbolia. Doua masini si un tractor s-au izbit. Foto

In timpul saltului, animalul a ramas prins in tepii gardului de sarma care i-au strapuns partial abdomenul.  Un tanar care isi plimba propriul catel s-a nimerit sa treaca prin zona la scurt timp dupa accident.

S-a temut sa-l ridice el insusi din gard, de teama sa nu-i faca mai mult rau decat bine, si a dat rapid telefon la mai multe asociatii pentru protectia animalelor si a apelat si la proprietarii terenului imprejmuit, dar nimeni nu i-a sarit in ajutor.

Atunci, tanarul a sunat la numarul de urgenta 112, iar pompierii din Timisoara au venit intr-un suflet sa salveze cainele.

Imaginile ne-au fost trimise pe adresa redactiei chiar de tanarul cu spirit civic, care este cititor fidel opiniatimisoarei.ro si caruia ii multumim.

La locul interventiei a sosit si primarul  interimar  al comunei Giroc, Dan Virtosu, care este medic veterinar. Acesta l-a preluat pe catel si l-a dus la cabinet pentru ingrijiri si recuperare.

 

Exit mobile version