Opinia Timisoarei

‘A disparut o treime din piata!’ Un platou flancat de doua pavilioane mici cu mese. Renovarea de 300.000 de euro facuta de Primaria Timisoara in Piata Doina. Video

TIMISOARA. „Cu mese schimbate, copertină nouă și hala de lactate renovată, Piața Doina, din Calea Șagului, s-a redeschis. Comercianții s-au întors cu fructe și legume proaspete„, este anuntul facut miercuri de reprezentantii Primariei Timisoara care spun ca au terminat lucrarile de renovare, care au tinut mai multe luni.

CITESTE SI: Va fi padure de blocuri cu peste 1.000 de apartamente pe terenul pe care Dominic Fritz il curata ca sa-l… ‘redea’ timisorenilor. Cei mai fericiti sunt proprietarii parcelei invecinate

Practic, cu 300.000 de euro a fost demolata structura mare si veche si s-au ridicat in loc doua noi, mici, de-a stanga si de-a dreapta unui platou asfaltat, folosit acum drept parcare de catre clienti. Cele doua pavilioane adapostesc, potrivit primariei, 50 de mese pentru comercianti.

Vanzatorii nu sunt incantati de amenajarea primariei.

Suntem mult mai inghesuiti decat inainte, spatiul e mult mai mic. Ganditi-va ca a disparut cam o treime din piata ca sa faca platoul asta dintre ele. Piata asta deserveste mai multe cartiere, si Fratelia, si Sagului si Steaua. Cum sa o restrangi asa?„, a spus unul dintre producatorii din Piata Doina.

Asa arata piata inainte de modernizare!

Normal ca nu e bine. Sambata, pe vremuri, cand era piata mare, tot erau o multime care depozitau marfa si pe jos, era plin, lume multa la cumparaturi. Acum trebuie sa ne inghesuim in cucotii astia. Probabil ca in zi de piata mare or sa vina sa stea aici unde parcheaza acum soferii„, a adaugat o comercianta.

Iar asfaltul asta pe jos… zici ca e turnat de Dorel. Cum vii dinspre strada Mures, faci entorsa sau iti rupi picioarele. E tot denivelat, eu nu stiu cum D-zeu n-au vazut cum il toarna, la marea repezeala, balteste acolo acum ca ploua„, arata o alta comercianta.

Investitia din bugetul local, realizata de Societatea Piete a Primariei Timisoara se ridica la 1,5 milioane lei cu TVA, adica 300.000 de euro.

Un cititor opiniatimisoarei.ro a fost in Piata Doina chiar la deschidere si a filmat noile amenajari chiar pe ploaia torenitala ce s-a abatut asupra Timisoarei, miercuri dupa-amiaza. Ii multumim pentru imagini.

 

 

Exit mobile version