Opinia Timisoarei

A fost audiat tanarul care a bagat in spital un sofer de autobuz la Timisoara. Ce decizie au luat politistii. Video

TIMISOARA. O scena violenta, in care un sofer de autobuz era luat la bataie de catre unul dintre calatori a revoltat Timisoara la inceputul saptamanii. Totul s-a intamplat pe Calea Martirilor, unde intoarce autobuzul Expres 3.

CITESTE SI: Bataie filmata la Timisoara. Un tanar e cautat de politisti dupa ce a batut si bagat in spital un sofer de autobuz, apoi a disparut. Video

Din declaratiile soferului STPT, scandalul ar fi pornit dupa ce, in statie, el nu ar fi deschis prima usa a autobuzului, ci doar pe celelalte. In acel moment, un tanar s-ar fi aratat revoltat si a reactionat cu furie, l-ar fi injurat si l-ar fi provocat sa coboare din autobuz.

In momentul in care a pasit in afara mijlocului de transport, soferul a fost luat la pumni, pana s-a prabusit la pamant si nu s-a mai putut ridica. Batausul s-a intors cu spatele si a plecat.

Scena violenta a fost surprinsa de camerele de supraveghere.

In urma loviturilor, soferul a ajuns la spital, cu fractura de sold, iar medicii l-au operat si au fost nevoiti sa ii puna o proteza.

Politistii au deschis imediat o ancheta si l-au cautat pe celalalt protagonist al incidentului.

Au reusit sa-l identifice.

In urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției 2 Timișoara, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violente.
În prezent acesta se află la audieri„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: Dupa audieri, tanarul a fost lasat sa plece acasa

Cautat inca de ieri de politisti si identificat, tanarul filmat in timpul unui incident violent cu un sofer de autobuz a fost audiat la Sectia 2. Dupa ce a raspuns la intrebarile politistilor, barbatul a fost lasat sa plece acasa si nu a fost luata impotriva lui nicio masura preventiva.

Soferul de autobuz, aflat inca internat in spital, are la dispozitie 90 de zile sa depuna plangere impotriva tanarului.

 

Exit mobile version