Opinia Timisoarei

A fost capturat barbatul care a jefuit o bijuterie la Timisoara cu spray paralizant. Unde l-au incoltit politistii. Video

TIMISOARA. A fost prins barbatul care a jefuit marti o bijuterie din Piata 700 Timisoara.

Fugarul a fost capturat in Craiova, unde a fost inconjurat de oamenii legii, joi in jurul orei 12.00. Barbatul de 48 de ani, de loc din judetul Salaj, va fi adus la audieri la Timisoara.

In urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara, în colaborare cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale, au depistat în Craiova un bărbat, în vârstă de 48 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tălhărie calificată, ce a avut loc în data de 20.02.2024, la magazinul de bijuterii de pe strada Coriolan Brediceanu din Timișoara.

Bărbatul va fi adus la audieri la sediul Poliției municipiului Timișoara.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, urmând a fi dispuse măsuri legale în baza probatoriului administrat„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: In jurul orei 18.00, barbatul a fost adus la audieri la Politia Timisoara.

UPDATE: In urma audierilor, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si a fost dus in Arestul IPJ Timis.

***

Va reamintim, marti in jurul orei 13.00, barbatul a patruns in magazin, a cerut sa vada doua lantisoare de aur, insa, in loc sa le plateasca, le-a insfacat si a incercat sa fuga. Patronul a incercat sa-l opreasca, asa ca hotul a scos un spray paralizant si i l-a pulverizat in fata barbatului, apoi a disparut.

Politistii au intrat in alerta si au pornit pe urmele talharului.

VIDEO: George Stefanita

Patronul bijuteriei, care a fost atacat cu spray paralizant, spunea ca avea imagini cu figura agresorului si le-a pus la dispozitia politistilor.

Mai mult, a anuntat ca ofera o recompensa de 1000 de lei pentru prinderea atacatorului si de 5000 de lei pentru capturarea lui si recuperarea bijuteriilor.

Exit mobile version