Opinia Timisoarei

A fost capturat barbatul care a vrut sa jefuiasca o sala de jocuri din Timisoara, si a amenintat o angajata cu cutitul. Video

TIMISOARA. Barbatul care in luna august a incercat sa jefuiasca o sala de jocuri din Timisoara si a amenintat o angajata cu cutitul a fost prins de politisti la scurt timp dupa publicarea imaginilor.

CITESTE SI: Migranti opriti in miez de noapte pe un drum din Timis, inainte sa treaca granita 

Tanarul a fost recunoscut de o femeie din Chisoda, care a sunat la 112 si le-a transmis politistilor informatii despre individ. Oamenii legii au mers in localitate de langa Timisoara si l-au prins. Barbatul are 26 de ani si a fost retinut.

In urma publicarii imaginilor în mass-media, la scurt timp a fost înregistrat un apel la 112 in care o persoana a furnizat informatii cu privire la persoana surprinsa în imagini.

Astfel, politistii au depistat in localitatea Chisoda un tanar, in varsta de 26 de ani, banuit de comiterea faptei.

In urma probatoriului administrat în cauza, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, la data de 05.09.2024, tanarul a fost retinut pentru o perioada de 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la infractiunea de tâlharie calificata„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Va reamintim, tanarul de 26 de ani a incercat sa dea o lovitura la o sala de jocuri din Calea Sagului. Barbatul ar fi amenintat-o cu cutitul pe o tanara de 28 de ani, angajata a salii, dar aceasta a avut prezenta de spirit si a apasat butonul de panica.
Tanarul s-a speriat si a fugit fara a rani angajata, dar si fara bani. De atunci barbatul era cautat de atunci de politisti.

Exit mobile version