Opinia Timisoarei

A fost capturat traficantul de migranti care a injunghiat 2 politisti de frontiera pe Autostrada Timisoara – Arad. Era impuscat. Unde l-au incoltit oamenii legii. Video

TIMISOARA. Dupa aproape 12 ore de cautari, intr-o operatiune de amploare, politistii l-au capturat pe afganul care le-a injunghiat doi colegi in misiune, langa Timisoara, intre localitatea Giarmata si Aeroport.

CITESTE SI: Operatiune de cautare cu drone a traficantului de migranti care a injunghiat 2 politisti de frontiera pe Autostrada Timisoara – Arad. Video

Traficantul de migranti, care calauzea un grup impreuna cu alti doi, a fost gasit de politisti in Timisoara. Ofiterii IPJ Timis au verificat 3 adrese din oras in care aveau informatii ca s-ar putea ascunde. L-au incoltit intr-o curte de pe strada Preyer in cartierul Iosefin.

Afganul fost incatusat si dus la audieri la sediul Politiei de Frontiera Timis.

Politistii aveau sa descopere ca fugarul avea o rana provocata de glont la una dintre maini, intrucat a fost impuscat de unul dintre politistii care au sarit in ajutorul colegilor raniti cu cutitul in incercarea de a-l captura pe atacator.

 

Va reamintim, noaptea trecuta doi politisti de frontiera aflati in misiune pentru prinderea in flagrant a unui grup de migranti au fost injunghiati cand au incercat sa opreasca transfugii sa se urce intr-un tir intr-o parcare de langa Giarmata.

Migrantii erau insotiti de 3 traficanti. Cand politistii au iesit din ascunzatoare si i-au somat sa se opreasca, incercand sa-i retina, una dintre calauze, un afgan inarmat cu un cutit a reusit sa-l injunghie pe unul dintre politisti in umar, iar celuilalt i-a aplicat 4 lovituri, in gamba, in pulpa, in zona fesiera si la nivelul unui genunchi. Politistii au tras 13 focuri de arma in plan vertical pentru a opri atacul, insa agresorul a rupt-o la fuga impreuna cu o a doua calauza.

Politistii raniti au dat alarma si au cerut ajutor colegilor lor dupa ce au retinut 7 migranti si unul dintre cei 3 traficanti de migranti.

VIDEO: George Stefanita

Dupa ce echipaje cu drone au periat campurile din zona Ortisoarei, a fost caputurata si cea de-a doua calauza, un nepalez, si alti migranti. Mai ramasese in libertate doar atacatorul oamenilor legii.

In jurul orei 16.00, politistii l-au inconjurat in Timisoara si l-au incatusat.

Politistii de frontiera raniti noaptea trecuta au ajuns la spital pentru ingrijiri si sunt in afara oricarui pericol, unul dintre ei fiind externat la scurt timp.

Migrantii, din Nepal, Siria si Congo, au toti drept de munca in Romania, iar calauzele, din Nepal si Afganistan, drept de sedere in tara noastra.

UPDATE: Cei 3 traficanti de migranti si un roman, care era sofer de taxi si le-a asigurat transportul pana la parcarea de pe autostrada, au fost retinuti pentru 24 de ore si dusi in Arest.

Exit mobile version