Opinia Timisoarei

A fost filmata tragedia de pe o trecere de pietoni din Timisoara. O soferita s-a urcat cu masina peste un barbat si l-a omorat. Video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie pe o strada din Timisoara, marti dimineata. Un barbat a fost calcat de o masina in zona Girocului, la intersectia strazii Mures cu Jean Monet.

CITESTE SI: Nor de furtuna ca un OZN, in imagini fascinante. Spectacol al naturii peste Timis. Video

O soferita care intra pe strada Mures nu s-a asigurat suficient si s-a urcat cu autoturismul pur si simplu pe pietonul care ii venea din partea dreapta, in vreme ce ea se uita in stanga pentru a vedea daca vine vreo masina pe artera cu sens unic. Aceasta pentru a putea patrunde de pe strada secundara.

Momentul tragediei a fost filmat!

Trecatorii au sunat imediat la 112 sa ceara ajutor, iar la locul accidentului au intervenit salvatorii, pompierii si politistii.

Medicii l-au resuscitat pe barbatul in varsta de 63 de ani minute in sir, in incercarea disperata de a-l readuce in simtiri, insa manevrele au fost in zadar. Inima omului a incetat sa mai bata.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cum s-a produs nenorocirea. A fost intocmit dosar penal pe numele soferitei de 47 de ani pentru ucidere din culpa.

O femeie in varsta de 47 de ani a condus un autoturism pe strada Jean Monet, dinspre strada Gavril Musicescu, iar la intersectie cu strada Mures a surprins si accidentat un barbat in varsta de 63 de ani, care era angajat in traversarea strazii pe trecerea de pietoni. Din nefericire, pietonul a decedat. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version