Opinia Timisoarei

A fost infiintat Centrul de Proiecte Culturale si Administrare a Mostenirii Capitalei Culturale Europene a Municipiului Timisoara

TIMISOARA. La mai putin de o luna de cand anunta ca isi doreste o structura in subordinea primariei care sa gestioneze proiectul Timisoara Capitala Culturala Europeana, primarul se apropie de desavarsirea proiectului.

Astfel, intr-o sedinta de indata ce a avut loc miercuri, in 22 iulie, a fost aproabata infiintarea Centrului de Proiecte Culturale si Administrare a Mostenirii Capitalei Culturale Europene a Municipiului Timisoara, care va functiona sub autoritatea Consiliului Local.

Odata cu infiintarea centrului, a fost aprobat si regulamentul de organizare si functionare, statul de functii, dar si nivelul de salarii de baza pentru personal.

Va reamintim, primarul Nicolae Robu a anuntat, cu doar o zi inainte de infiintarea acestui centru, ca luna aceasta va fi stabilit noul statut al Asociatiei TM 2021, despre care si-a exprimat speranta ca se va ‘recredibiliza’, dupa perioada tulbure pe care a traversat-o, fiind marcata de scandaluri si demisii rasunatoare.

In acelasi timp, edilul a facut apel la artistii independenti pentru a depune proiecte in acord cu Bid Book-ul, pentru a primi finantare, avand la dispozitie 3 milioane de lei pentru acest an.

Exit mobile version