Opinia Timisoarei

A fost prins cel care l-a lasat fara portofel pe bucatarul unui restaurant din Timisoara. Este din banda de hoti de buzunare Fercovici. Video

TIMISOARA. Imaginile cu furtul dintr-un restaurant din Timisoara, facute publice de opiniatimisoarei.ro vineri seara au fost de mare ajutor politistilor locali. Acestia l-au identificat rapid pe cel care intrase cu tupeu intr-unul din birouri si a insfacat un portofel, chiar de fata cu o angajata.

CITESTE SI: Furtul a fost filmat. Bucatarul unui restaurant faimos din Timisoara, lasat fara portofel. Daca il recunosti pe hot, suna la 112! Video

Agentii si-au dat seama ca este nimeni altul decat unul dintre membrii bandei de hoti de buzunare Fercovici din Vinga ce opereaza de ani buni impreuna cu faimoasa Frusina pe mijloacele de transport din Timisoara, unde ii ‘usureaza’ de bani si genti pe calatorii neatenti. Acestia ajung periodic in puscarie, apoi ies si isi continua ‘activitatea’.
Politistii locali l-au cautat imediat pe Ciprian Fercovici in zonele in care stiau ca isi face veacul si l-au gasit repede pe bulevardul Dragalina, in apropierea Garii de Nord din Timisoara. Aveau sa-l perchezitioneze, iar asupra lui au gasit droguri.

Agentii l-au predat pe Fercovici colegilor de la Politia Nationala pentru continuarea cercetarilor.

Va reamintim, vineri dupa-amiaza, hotul a intrat intr-unul dintre restaurantele din Piata Victoriei, unde s-a indreptat spre zona de birouri. A vazut o usa deschisa si chiar o angajata in interior care muncea la calculator, dar nu a dat inapoi, pentru ca observase un portofel pe o masa. S-a strecurat inauntru, a insfacat portmoneul intr-o secunda si a iesit la fel de repede, iar momentul a fost filmat de o camera de supraveghere. Portofelul s-a dovedit a fi chiar al bucatarului sef.

UPDATE: Politistii l-au retinut pentru 24 de ore pe Ciprian Fercovici si il vor prezenta judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Exit mobile version