Opinia Timisoarei

A fost stabilit pretul biletului la viitoarea expozitie Constantin Brancusi de la Timisoara

TIMISOARA. Consilierii judeteni din Timis au votat pretul biletelor la viitoarea expozitie cu operele lui Constantin Brancusi care va avea loc la Muzeul National de Arta Timisoara.

CITESTE SI: 62 de ani de la ultimul record stabilit de Iolanda Balas Soter in atletism. Performanta sportivei nascuta la Timisoara a ramas nedepasita un deceniu

Biletele vor fi puse in vanzare de la 1 august 2023.

Traifele sunt urmatoarele:

Taxa vizitare expozitie temporara Constantin Brancusi, adulti = 88 lei/bilet
Taxa vizitare expozitie temporara Constantin Brancusi + acces integral expozitii MNArT, adulti = 100 lei/bilet
Taxa vizitare expozitie temporara Constantin Brancusi, studenti = 22 lei/bilet
Taxa vizitare expozitie temporara Constantin Brancusi, pensionari = 55 lei/bilet
Taxa tur ghidat pentru clase de elevi – grup limitat la un numar de 20-30 elevi = 500 lei/grup
Taxa tur ghidat pentru grupe de studenti – grup limitat la un numar de 10-20 studenti = 500 lei/grup
Taxa tur ghidat pentru adulti grup limitat la un numar de 10-15 persoane = 500 lei/grup.

„Am luat decizia de aprobare a tarifelor pentru expozitia Constantin Brancusi, care fiind de un alt nivel fata de ceea ce avem in prezent in Muzeul National de Arta si asteptandu-ne la un aflux masiv de vizitatori, ideea a fost sa acopere cat mai mult din costurile de organizare ale acestui eveniment si sa recuperam din investitia pe care am facut-o in acest proiect deosebit de important pentru Timisoara ca si Capitala Culturala Europeana. Dar am aprobat si o serie de facilitati pentru categoriile carora ne adresam, ma refer la elevi, la studenti, la toate categoriile pe care legea ne permite sa le favorizam din punctul de vedere al unei expozitii. Iar pentru turistii straini si ceilalti vizitatori evident ca este un pret accesibil pentru vizitarea expozitiei”, a declarat Alin Nica, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Epozitia temporara Constantin Brancusi va avea loc la Muzeul National de Arta din Timisoara, in perioada 30 septembrie 2023 – 28 ianuarie 2024.

 

Exit mobile version