Opinia Timisoarei

A ratat curba! Momentul in care un sofer de 21 de ani se infige cu masina in poarta unei case din Timis. Video

TIMISOARA. Accident, luni dimineata, intr-o comuna din Timis. Un sofer a pierdut controlul volanului pe strada principala, a ratat curba si a intrat cu masina in poarta unei case.

CITESTE SI: Podul din Timis care n-a putut fi salvat va fi demolat. In loc va fi construit altul nou cu o jumatate de milion de euro. E gata licitatia

Totul s-a intamplat in Tomnatic. Autoturismul s-a facut praf, insa tanarul de 21 de ani care il conducea a scapat teafar si nevatamat. A iesit din masina si s-a urcat, dupa cateva minute, intr-o alta, a unui prieten.

Politistii ajunsi la locul accidentului aveau sa-l descopere rapid pe soferul care s-a infipt cu autoturismul in gard. Aveau sa constate si ca nu avea permis, iar testele au iesit pozitive la canabis si anfetamina.

Nici prietenul sau, care l-a luat cu masina de la locul accidentului, nu avea carnet de conducere.

Fotografiile ne-au fost trimise la redactie de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

În această dimineață, în jurul orei 06:25, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism ar fi intrat în coliziune cu gardul unui imobil situat pe strada Principală din localitatea Tomnatic.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar conducătorul auto nu a mai fost găsit la fața locului, acesta urcându-se în autoturismul care circula în spatele său.

La scurt timp, în urma cercetărilor efectuate polițiștii au reușit depistarea și identificarea conducătorului auto în localitatea Tomnatic, respectiv un tânăr de 21 de ani.

Polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, tânărul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Totodată, polițiștii au continuat verificările și au depistat și identificat și celălalt conducător auto (care era la volanul autoturismului în care s-a urcat celălalt tânăr după momentul accidentului) fiind vorba despre alt tânăr de 21 de ani, tot fără permis de conducere.

Și acesta a fost condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În ambele cazuri cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor legale.

În cauză au fost întocmite 2 dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version