Opinia Timisoarei

A scapat ca prin minune. O femeie din Timisoara, lovita in plin de masina pe trecerea de pietoni, s-a ales doar cu cateva vanatai. Video cu momentul impactului

TIMISOARA. A avut zile. O femeie din Timisoara a scapat cu rani usoare, dupa ce a fost izbita in plin de o masina, in timp ce trece strada.

CITESTE SI: Video. Femei lovite cu palmele si cu picioarele de un patron pentru ca au indraznit sa-i ofere capsuni unui muncitor nepalez. Scene teribile la o firma din Timis 

Accidentul s-a petrecut luni, pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timisoara, inainte de pranz.

Femeia a decis sa treaca strada, chiar daca semaforul era rosu, iar in momentul in care a ajuns pe banda a doua, a fost luata pe capota de o masina care circula regulamentar.

Uimitor insa, in urma impactului, femeia a fost ranita usor.

Politistii au deschis o ancheta.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a condus un autoturism pe raza muncipiului Timișoara dinspre Calea Stan Vidrighin înspre Calea Șagului, iar la un moment dat ar fi surprins și acroșat o femeie în vârstă de 65 de ani, în calitate de pieton.

În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv femeia în vârstă de 65 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version