Opinia Timisoarei

A venit si prima victorie. Handbalistii de la Politehnica Timisoara au trecut la limita de Steaua

TIMISOARA. Meci de mare lupta pentru Politehnica Timisoara in runda a cincea a Ligii Zimbrilor in care a primit vizita unei alte formatii in suferinta pe inceput de sezon, Steaua Bucuresti.

Handbalistii timisoreni au controlat prima repriza a duelului cu echipa din capitala, fiind depasiti doar de doua ori, pe inceput de repriza. Jucatorii pregatiti de Mihai Rohozneanu au condus pe parcursul reprizei la 3, respectiv 4 goluri, aceasta din urma fiind si cea mai mare diferenta intre cele doua echipe. In cele din urma, la pauza, timisorenii aveau un avantaj de 3 goluri, 17 – 14.

Bucurestenii au inceput mai bine repriza secunda si au anulat acest ecart in primele 3 minute. Stelistii au si trecut in avantaj pe tabela in minutele 47 si 49, de fiecare data doar la diferenta de un gol. Pe final de repriza Timisoara a fost mai atenta in aparare, si mai exacta in atac, si in ccele din urma s-a impus cu 28 – 27.
Cel mai bun marcator al banatenilor a fost Filip Marjanovic, cu 8 goluri, fiind urmat de Trif, cu 7 reusite, Sadoveac – 4, Chira – 3, Dumitrescu – 2, Pribanic – 2 si Bordeanu – 2.

In runda viitoare, Politehnica va juca tot pe teren propriu, insa cu un adversar de cu totul alt calibru, Dinamo Bucuresti.

Exit mobile version