Opinia Timisoarei

Abandonat chiar de catre cel care trebuia sa il ingrijeasca. Catel parasit de un medic veterinar pe camp, in apropiere de Timisoara. Video

TIMIS. Trebuia sa il ingrijeasca si poate sa ii si gaseasca o familie, dar a decis sa il arunce pe camp si sa il lase in voia sortii.

CITESTE SI: Lucrarile la noul campus scolar Nikolaus Lenau din Timisoara, intarziate. Administratia Fritz cere acum modificari la scoala, iar santierul e blocat pana la o noua licitatie. Video

Asta s-a intamplat cu un biet catel, abandonat de un medic veterinar. Animalul a fost dus cu o ambulanta, care a oprit la iesire din Ghiroda, pe un camp. Autospeciala veterinara nu a stationat mult, iar in urma ei a ramas cainele, singur si dezorientat.

Intreaga scena a fost vazuta pe camerele de supraveghere de catre politistii locali din Ghiroda. Acestia l-au identificat rapid si apoi l-au sunat pe medicul de pe ambulanta cerandu-i sa se intoarca de indata si sa preia animalul. Agentii l-au si sanctionat cu 1500 de lei.

O ambulanta veterinara care a intrat pe un drum accidentat de pe raza comunei a atras atentia agentilor Politiei Locale Ghiroda, care urmareau camerele de supraveghere. Oprirea a fost scurta, iar în urma masinii a iesit acest catel abandonat în câmp, chiar de catre medicul veterinar care trebuia sa aiba grija de el.
In nici 5 minute, medicul a fost sunat chiar pe numarul marcat pe ambulanta. Acesta a fost amendat cu suma de 1.500 de lei si obligat sa se întoarca la fata locului pentru a recupera patrupedul.
Atragem atentia, prin aceasta informare, ca descurajam ferm acest tip de comportament, care din pacate reprezinta o forma de cruzime tot mai întâlnita în tara noastra. Adoptati, sterilizati si aveti grija de animale!„, au transmis reprezentantii Politiei Locale Ghiroda.

UPDATE: Medicul veterinar a reactionat pe pagina sa de Facebook.

În imagini se vede o cățelușă abandonată în vârstă de aproximativ 4 ani. Ea a fost adusă în incinta cabinetului veterinar unde au fost efectuate acțiunile sanitar veterinare în dreptul acesteia: (sterilizare, vaccinare, microcipare).
Deoarece nu am putut obține un loc în adăpost pentru ea, a fost dusă din nou în mediul din care a fost luată„, a transmis medicul veterinar Cătălin Lupastean.
Exit mobile version