Opinia Timisoarei

Accident cu 7 oameni implicati pe soseaua Timisoara – Lugoj. S-au izbit un tir, doua autoutilitare si o masina. Video

TIMISOARA. Accident de circulatie pe soseaua ce leaga Timisoara de Lugoj. Un tir, doua autoutilitare si un autoturism, in care se aflau 7 oameni, s-au izbit la Remetea Mare.

CITESTE SI: Tragedie la o ferma nu departe de Timisoara. Muncitor mort, intoxicat pe cand curata un canal cu dejectii de animale

La locul accidentului au intervenit echipaje de pompieri, SMURD si Ambulanta.

Din primele inforamtii, 3 oameni au fost raniti, insa doar unul a fost preluat de echipele medicale pentru a fi transportat de urgenta la spital in Timisoara. Este vorba despre o soferita de 40 de ani. Ceilalti au refuzat.

În accidentul rutier au fost implicate două autoutilitare, un autotren și un autoturism, cu 7 persoane participante. În urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care una a rămas blocată și s-a acționat pentru extragere. Toate victimele sunt conștiente și cooperante„, transmit reprezentantii ISU Timis.

Traficul pe DN 6 a fost blocat in urma accidentului.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie ce s-a intamplat.

O femeie, în vârstă de 40 de ani, a condus un autoturism pe DN 6, dinspre Timișoara înspre localitatea Remetea Mare, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 58 de ani, aceasta din urmă fiind proiectată într-un autotren care circula din sens opus, condus de un tânăr de 25 de ani, ulterior și acesta fiind proiectat într-o altă autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 46 de ani, care circula dinspre Remetea Mare înspre Timișoara.

În urma evenimentului a rezultat o victimă, respectiv conducătoarea auto, în vârstă de 40 de ani.

Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Politiei Timis.

Exit mobile version