Opinia Timisoarei

Accident cu trei masini pe DN6. Soferul vinovat, un englez, a fugit. Foto

Accident de circulatie, duminica dimineata, pe Drumul National 6. Trei masini cu numere straine s-au izbit pe centura ocolitoare a orasului Caransebes, iar un om a fost ranit.

CITESTE SI: Cand incet, cand incetisor e ritmul lucrarilor pe santierul de la Pasajul Solventul din Timisoara. In octombrie ar trebui sa inceapa strapungerea pamantului de sub cele 10 linii de cale ferata. Video

La locul accidentului au intervenit pompierii si echipajele medicale.

Totul s-a petrecut dupa ce un sofer britanic, care mergea spre Orsova, a patruns cu masina pe contrasens. A izbit celelalte autoturisme, apoi a coborat de la volan si a fugit pe camp.

In accident au fost implicate trei masini, toate inmatriculate in strainatate. O masina inmatriculata in Anglia, condusa de un cetatean englez, a patruns pe contrasens, ea deplasandu-se dinspre Orsova inspre Lugoj, a lovit alte doua masini, una inmatriculata In Bulgaria si alta in Italia. Dupa impact, soferul englez a fugit de la locul accidentului, pe camp, dar a fost imediat gasit de politisti. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o concentratie de 0,75mg/l alcool pus in aerul respirat. Barbatul a fost dus la sediul Politiei si urmeaza sa fie testat si pentru consum de substante psihoactive.
In urma accidentului, soferul din Bulgaria, un cetatean de 55 de ani, a fost ranit si dus la spital„, transmit reprezentantii IPJ Caras-Severin

Reprezentantii DRDP Timisoara estimeaza ca circulatia normala va fi reluata in jurul orei 12.00.

UPDATE: Sofrul vinovat a fost retinut 24 de ore.

”Cercetările sunt continuate în acest caz pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului”, a transmis IPJ Caras-Severin.

 

Exit mobile version