Opinia Timisoarei

Accident cu trei masini pe drumul care leaga Timisoara de Resita. Oameni raniti

Trei masini s-au izbit puternic sambata dupa-amiaza pe soseaua care leaga Timisoara de Resita.

CITESTE SI: Trasnetul a facut prapad din nou. Sute de baloti de fan mistuiti de flacari intr-o localitate din Banat. Foto 

Accidentul a avut loc la iesire din Resita catre Bocsa, in apropierea statiei RAR. Un sofer care circula spre Resita a intrat pe contrasens si s-a izbit de un alt autoturism care conducea regulamentar. Masina lovita a fost proiectata intr-o alta, care rula in aceeasi directie.

In urma accidentului, doua dintre autoturisme au ajuns in santurile de pe marginea drumului. Trei oameni au fost raniti, preluati de ambulante si transportati la spitalul din Resita.

In urma cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca in accident au fost implicate trei autoturisme, conducatorul unuia dintre acesta, care circula din directia Bocsa catre Resita, ar fi intrat in coliziune cu un autoturism care circula in sensul opus, iar acesta ar fi fost proiectat in autoturismul care circula in spatele sau. in urma accidentului a rezultat ranirea usoara a trei persoane care au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, fara a ramane internate.
Conducatorii celor trei autoturisme au fost testati cu privire la consumul de alcool si substante psihoactive, rezultatele fiind negative in toate cele trei cazuri„, au transmis reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Circulatia s-a desfasurat cu dificultate pe drumul Timisoara – Resita, formandu-se cozi pe ambele sensuri.

Exit mobile version