Opinia Timisoarei

Accident grav pe Autostrada Timisoara Lugoj, trafic blocat! 7 oameni au scapat cu viata miraculos

TIMISOARA. Accident inainte de pranz, marti, pe Autostrada Timisoara – Lugoj. A fost activat plaul rosu de interventie. Doua microbuze s-au izbit violent. 7 oameni, intre care un copil, au scapat ca prin minune teferi si nevatamati.

CITESTE SI: O noua operatiune importanta la Pasajul Jiul din Timisoara! Vor fi oprite trenurile  

Traficul intre Topolovat si Timisoara este blocat.

Spre locul accidentului au fost trimise trei autospeciale de stingere, o descarcerare grea, doua autospeciale pentru victime multiple, un spital mobil, trei ambulante SMURD, doua echipaje medicale SAJ si elicopterul SMURD.

Un microbuz cu numere de Bulgaria, in care se aflau cei 7 pasageri, se indrepta spre Timisoara, avand atasata o platforma pe care transporta un alt microbuz.

La un moment dat masina a facut o explozie la una din roti, a trepidat pe sosea, iar incarcatura a intrat in balans, astfel ca microbuzul transportat s-a rasturnat peste celalalt.

UPDATE: O femeie care a facut atac de panica a fost transportata la spital pentru ingrijiri. De asemenea, a fost preluat de medici si copilul implicat in accident pentru investigatii. Doctorii vor sa se asigure ca este in afara oricarui pericol.

UPDATE: La ora 13.10 s-a reluat traficul pe Autostrada Lugoj – Timisoara, in zona accidentului, pe o singura banda.

Exit mobile version