Opinia Timisoarei

Accident grav pe o sosea din vestul tarii. A fost chemat elicopterul SMURD

Impact violent intre doua autoturisme joi dimineata, in urma caruia o persoana a ramas incarcerata.

CITESTE SI: O borna kilometrica simbolica, pe locul viitorului punct de trecere a frontierei de pe traseul autostrazii Timisoara – Moravita care ne va lega de Belgrad

Accidentul a avut loc intre localitatile aradene Cermei si Gurba. Un autoturism si o autoutilitara s-au izbit frontal, iar in urma impactului un om a ramas blocat intre fiarele masinii.

La fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor si politiei. Victima a fost preluata de o ambulanta SAJ, iar in sprijin a fost chemat elicopterul SMURD.

In urma accidentului a rezultat o victima constienta, cooperanta, ramasa incarcerata. Pompierii au actionat pentru extragerea victimei din autoturism, aceasta fiind preluata de catre echipajul medical SAJ. In sprijin, a fost solicitat elicopterul SMURD„, transmit reprezentantii ISU Arad.

Din primele cercetari a reiesit ca unuia dintre soferi i-ar fi venit rau la volan.

Un barbat de 64 de ani, din Cermei, a condus un autoturism pe D.J. 709, dinspre Gurba spre Cermei. La km 53+489,5m, a patruns pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara condusa de un tanar de 25 de ani, din Hasmas. Tanarul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Barbatul de 64 de ani a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, pentru investigatii medicale suplimentare. Cauza accidentului, din primele verificari, este o afectiune medicala a barbatului de 64 de ani. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cauzelor si împrejurarilor care au dus la producerea accidentului rutier„, transmit reprezentantii IPJ Arad..

Exit mobile version