Opinia Timisoarei

Accident grav pe soseaua mortii, in Timis. O masina s-a izbit de doua tiruri. A intervenit elicopterul SMURD. Foto

TIMIS. Accident cu trei victime vineri dupa-amiaza pe DN 6, in apropiere de Lugoj.

CITESTE SI: Decat la scoala, mai bine in baruri. Elevi chiulangii de la liceele din Timisoara prinsi de politistii locali. Foto 

Soferul unui autoturism care circula de la Caransebes catre Lugoj a intrat pe contrasens si a fost izbit in plin de un tir condus de un bulgar, care circula regulamentar. In urma ciocnirii mastodontul a iesit de pe sosea, oprindu-se pe campul din apropiere, iar autoturismul a fost proiectat intr-un alt tir care venea din spatele sau.

”Masina venea pe DN6, dinspre Caransebes spre Lugoj, iar la un moment dat a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un TIR condus de un cetatean bulgar. In urma impactului, TIR-ul a iesit in afara partii carosabile, iar masina a fost proiectata intr-un alt TIR care venea din spatele ei. Soferul masinii este grav ranit, este resuscitat. Sotia acestuia este si ea ranita, la fel si soferul bulgar al TIR-ului”, au declarat reprezentantii IPJ Timis

In urma impactului au rezultat trei victime. Soferul autoturismului a fost ranit grav si a fost resuscitat de echipajele de salvare ajunse la fata locului. De asemea, sotia acestuia, care se afla si ea in masina, dar si soferul tirului inmatriculat in Bulgaria, au fost raniti.

La locului accidentului a fost chemat si elicopterul SMURD.

UPDATE: Soferul autoturismului a fost dus la spitalul din Lugoj, insa in ciuda eforturilor salvatorilor, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Un barbat, in varsta de 63 de ani, a condus un autoturism pe DN 6 dinspre Caransebes spre Lugoj, iar la un moment dat a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un tir condus de un barbat in varsta de 44 de ani. In urma impactului, tirul condus de barbatul de 44 de ani, a iesit in afara partii carosabile, iar autoturismul a fost proiectat intr-un alt tir care se deplasa in spatele autoturismului. Conducatorul auto, sotia sa in varsta de 60 de ani si conducatorul tirului in varsta de 44 de ani, au fost raniti si transportati la spital. Conducatorului auto i s-au efectuat manevre de resuscitare la fata locului, dupa care a fost transportat la spitalul din Lugoj, unde a decedat. Politistii urmeaza sa stabileasca cauzele si imprejurarile producerii accidentului. A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

 

Exit mobile version