Opinia Timisoarei

Accident, haos, nervi, claxoane, ploaie de injuraturi! Un DEZASTRU, prima zi cu sensuri unice pe cele mai lungi strazi din Timisoara, Mures si Musicescu! VIDEO!

TIMISOARA. Trafic nebun miercuri la Timisoara, odata cu introducerea sensurilor unice pe cele mai lungi strazi din oras: Musicescu si Mures. Circulatia a fost complet data peste cap, intrucat soferii au fost derutati de schimbare.
Cei mai multi conducatori auto habar n-aveau ca s-au introdus sensuri unice.

Daca unii soferi au fost mai atenti si s-au adaptat imediat situatiei nou create in trafic, altii au ignorat semnele de circulatie proaspat instalate si si-au vazut de drum asa cum erau obisnuiti. Aceasta, desi, reconfigurarea circulatiei in acea zona a orasului fusese anuntata.

CITESTE SI: Atentie! De miercuri, SENSURI UNICE pe doua strazi importante din Timisoara!

La orele 17.00, la intersectia strazii Mures cu Calea Girocului era nebunie.

Soferii care voiau sa intre pe strada Mures, spre Brancoveanu, venind de pe Martirilor, s-au trezit ca nu mai pot inainta pentru ca din sens opus veneau masinile pe doua sau chiar… trei benzi.

A fost un adevarat cor de claxoane, insotit de o ploaie de injuraturi, blocaje si soferi care si-au pus mainile-n cap.

A fost nevoie de interventia Politiei Rutiere pentru a debloca traficul din zona la ora de varf.

Cei care au vrut sa se indrepte spre Brancoveanu au ales in  cele din urma sa mearga pe strada Musicescu, insa si aici au trebuit sa fie cu bagare de seama pentru ca, de pe stradutele perpendiculare numerosi soferi ignorau noile indicatoare rutiere si patrundeau linistiti pe contrasens.

Masura intrata in vigoare miercuri dupa-amiaza a fost luata dupa ce mai multi timisoreni s-au plans ca, de cand a fost reabilitata strada Musicescu, sunt prea multe masini parcate pe marginea drumului, astfel ca circulatia in ambele sensuri se face foarte greu.

Astfel, soferii pot merge pe strada Mures, de la intersectia cu Brancoveanu catre Calea Martirilor, si, invers, pe Musicescu, de la Calea Martirilor catre Emil Zola.

UPDATE: In jurul orei 18.30, un accident a avut loc la intersectia Martirilor cu Mures. 3 masini lovite, o femeie la spital

O femeie de 24 de ani a condus un autoturism pe Calea Martirilor, iar la intersectia cu strada Mures nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de autoturismul din fata, care stationa la semaforul electric, si a intrat in coliziune cu acesta. In urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat intr-un alt autoturism, iar in urma accidentului o femeie de 29 de ani a fost transportata la spital si urmeaza sa fie examinata„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ancuta Morariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version