Opinia Timisoarei

Accident in intersectie, la Timisoara. Microbuz rasturnat pe trotuar dupa un impact violent cu un BMW. 3 tineri raniti. Video cu momentul impactului

TIMISOARA. Accident de circulatie luni dimineata la intersectia strazii Cluj cu Eroilor. Un BMW si un microbuz de marfa s-au izbit puternic. 3 oameni au fost raniti.

CITESTE SI: Au fost identificati toti tinerii care s-au batut langa sediul Politiei, la Timisoara. O parte dintre ei au fost retinuti. Video 

In urma impactului, microbuzul a fost proiectat pe trotuar in gardul unei case, rasturnat pe o parte, iar autoturismul a fost invartit pe sosea, intorcandu-se complet in directia din care venise.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere!

La locul accidentului au intervenit echipaje ale pompierilor si ambulantei.

 

 

Traficul dinspre Michelangelo catre Spitalul Judetean s-a desfasurat zeci de minute cu dificultate, doar pe doua benzi, prima fiind ocupata de echipele de salvatori care au intervenit la locul accidentului.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili conditiile in care s-a produs accidentul.

Un tanar de 20 de ani a condus un autoturism pe strada Cluj dinspe strada Vasile Parvan, iar la intersectia cu bulevardul Eroilor de la Tisa a intrat in coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 20 de ani, ce se deplasa regulamentar dinspre FC Ripensia. In urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat in afara părții carosabile.
Totodată, in urma accidentului au rezultat 3 victime, cei doi conducători auto si un tanar de 20 de ani, pasager în autoturism. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vătămarea corporală din culpă.”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version