Opinia Timisoarei

Accident in intersectie la Timisoara. Oameni raniti. Foto

TIMISOARA. Accident de circulatie, luni dupa-amiaza, la Timisoara, in intersectia Circumvalatiunii cu Gheorghe Lazar.

CITESTE SI: Candva director intr-o companie aeriana, azi a ajuns sa traiasca pe strazile din Timisoara. A fost gasit de politistii locali printre cersetori 

Un sofer de 69 de ani nu a acordat prioritate. In urma impactului, conducatorul auto nevinovat si o pasagera de 70 de ani aflata cu el in masina au fost raniti.

Un bărbat în vârstă de 69 de ani, a condus un autoturism pe strada Gheorghe Lazăr dinspre bulevardul Cetății, iar la un moment dat la intersecția cu calea Circumvalațiunii ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani.

În urma impactului, au rezultat două victime, respectiv bărbatul de 37 de ani și o femeie în vârstă de 70 de ani, pasageră în autoturismul condus de către bărbatul de 37 de ani, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version