Opinia Timisoarei

Accident in lant, cu 5 masini, dupa intersectia de la Punctele Cardinale, in Timisoara! Ce s-a intamplat? FOTO!

TIMISOARA. S-au lovit precum bilele la jocul de biliard! Asa s-a petrecut un accident in lant la intrarea pe bulevardul Take Ionescu dinspre intersectia de la Fantana Punctelor Cardinale in aceasta dimineata.

Soferul unei Dacii Logan a franat ca sa evite impactul cu un alt autoturism care a facut un viraj in ultima secunda la dreapta, pe strada Vasile Goldis. Apoi soferii din masinile aflate in spatele sau au franat si ele una cate una, insa un ultim autoturism din coloana, un Ford de teren care venea mai tare n-a mai apucat sa opreasca si a dat in masina din fata sa. Unul dupa altul apoi autoturismele au intrat unul in celalalt.

In total, 5 masini, care s-au ales cu tabla indoita, bari si faruri sparte. Este vorba, in ordinea in care s-au ciocnit, de o Dacia Logan, un Renault, un BMW, o Skoda si un Ford.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Politistii au venit la fata locului si au inceput cercetarile pentru a stabilic um s-a produs accidentul, iar circulatia pe Take Ionescu este acum intreunata intrucat o banda e complet blocata de masinile avariate.

FOTO: Virgil Simonescu

Exit mobile version