Opinia Timisoarei

Accident langa Timisoara. Un BMW a ajuns in copac. Foto

TIMISOARA. Accident violent pe o strada dintr-o comuna de langa Timisoara, luni dimineata.

CITESTE SI: Cartierele cu cele mai ieftine apartamente din Timisoara. Unde sunt acum cele mai scumpe 

Un BMW si o dubita s-au izbit puternic, iar in urma impactului, bolidul a fost proiectat intr-un copac de pe marginea drumului. Un om a fost ranit, iar alti doi s-au ales cu o sperietura zdravana.

Totul s-a intamplat pe strada Franyo Zoltan din Dumbravita.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Banat al judetului Timis a fost solicitat sa intervina la un accident, in Dumbravita. La fata locului s-a deplasat o autospeciala cu apa si spuma, dar si 8 subofiteri. S-au asigurat masurile PSI. In accident au fost implicate 2 autoturisme, in care se aflau 3 persoane, una fiind preluata de o ambulanta si transportata la spital pentru ingrijiri medicale‘, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii ISU Timis.

Politistii au inceput cercetarile.

Un sofer de 23 de ani, a condus un autoturism pe strada Gheorghe Doja dinspre Timisoara, iar la intersectia cu strada Franyo Zoltan nu a respectat semnificatia indicatorului <cedeaza trecerea>, intrand in coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un barbat de 33 de ani. In urma impactului, automobilul condus regulamentar a fost proiectat in afara partii carosabile, in 2 pomi. In urma accidentului a rezultat o victima, conducatorul auto vinovat de producerea accidentului. In cauza s-a intocmit un dosar penal de vatamare coroporala din culpa’, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Sirbu din partea IPJ Timis.

FOTO: Dumbravita TV

Exit mobile version