Opinia Timisoarei

Accident mortal la Timisoara. Barbat lovit de masina pe trecerea de pietoni

TIMISOARA. Grav accident de circulatie la Timisoara, vineri dimineata.

CITESTE SI: Lazi cu carne imprastiate pe Autostrada Vestului, dupa ce o dubita s-a rasturnat in urma unui accident. Foto

Un barbat de 75 de ani a fost izbit de o masina pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Andrei Saguna. Omul traversa pe culoarea rosie a semaforului cand a fost surprins de autoturismul condus de un sofer de 37 de ani.

Un echipaj medical a intervenit rapid la locul accidentului, insa doctorii n-au mai putut face nimic pentru batran. Acesta isi daduse ultima suflare.

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a condus un autoturism pe strada Andrei Șaguna dinspre Calea Dorobanților înspre strada Baba Dochia, iar la intersecția cu strada Iulian Grozescu a surprins și accidentat un bărbat, în vârstă de 75 de ani, în calitate de pieton, angajat în traversarea drumului public prin loc marcat și semnalizat corespunzător pe culoarea roșie a semaforului electric.

În urma impactului a rezultat decesului pietonului, în vârstă de 75 de ani.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

 

Exit mobile version