Opinia Timisoarei

Accident pe autostrada in apropiere de Timisoara. Oameni raniti

TIMIS. Un tir, un camion si un microbuz s-au ciocnit, sambata seara, pe Autostrada Vestului, nu departe de Timisoara.

CITESTE SI: Momentul in care expira toate buletinele in actualul format. Anuntul Ministerului de Interne 

Accidentul a avut loc in apropierea localitatii Remetea Mare, pe sensul de circulatie catre Lugoj.

In urma impactului, doi oameni, care se aflau in microbuzul ce tracta si o platforma au fost raniti si transportati la spital.

La fata locului au ajuns autospeciale ale pompierilor si ambulantei, dar si politistii, care urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii evenimentului.

La locul evenimentului s-au deplasat o autospeciala de prima interventie si comanda, un echipaj SMURD și o ambulanta SAJ.
In accidentul rutier au fost implicate un autotren, un autocamion si un microbuz cu platforma. In urma evenimentului au rezultat doua victime (din microbuz), constiente si cooperante, fiind transportate la spital„, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Circulatia in zona s-a desfasurat cu restrictii minute bune.

Un barbat de 40 de ani a condus un autotren pe A1 Deva-Nadlac, dinspre Timisoara spre Lugoj, iar la km 494+500 in zona localitatii Remetea Mare, a patruns pe banda de urgenta si a intrat in coliziune cu un microbuz cu platforma, care era stationat, intrucat avea o defectiune.
Ulterior, din spate a venit un alt camion care a intrat in coliziune cu platforma microbuzului.

In urma impactului, conducatorul microbuzului in varsta de 38 de ani si un pasager din microbuz in varsta de 30 de ani, au fost raniti si transportati la spital.

Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version