Opinia Timisoarei

Accident pe autostrada, intre Timisoara si Lugoj. Doi tineri raniti

TIMISOARA. Accident grav, pe Autostrada vestului, sambata dimineata. Doi tineri au fost raniti, dupa ce unul dintre ei, soferul unei masini, a pierdut controlul volanului si a lovit o autoutilitara apoi s-a infipt in parapete.

Totul s-a intamplat in timp ce tanarul sofer, in varsta de 20 de ani, conducea dinspre Lugoj spre Timisoara. La un moment dat, in apropierea localitatii Topolovatu Mare, a intrat cu masina intr-o autoutilitara, apoi a fost proiectata in parapetele ce separa sensurile de mers si aruncata in parapetele de pe marginea drumului.

In urma accidentului, atat soferul, cat si o fata de 19 ani, pasagera in masina, au fost raniti.

Un tanar, in varsta de 20 de ani, a condus un autoturism pe Autostrada A1, Calea 1, km 478+600 m, sensul de deplasare Lugoj – Timisoara, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, intrand in coliziune cu o autoutilitara, condusa de catre un barbat, in varsta de 59 de ani. Ulterior, autoturismul a fost proiectat in parapetul median, dupa care s-a oprit in parapetul lateral amplasat pe marginea drumului.

In urma evenimentului rutier au rezultat 2 victime, respectiv conducatorul autoturismului, in varsta de 20 de ani, precum si pasagera acestuia, o tanara, in varsta de 19 ani.

Ambii au fost transportati la spital in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Foto: Arhiva

Exit mobile version