Opinia Timisoarei

Accident pe Autostrada Timisoara – Arad. O masina a zburat peste parapet. Foto

TIMISOARA. Accident, duminica dimineata, pe Autostrada Timisoara – Arad.

CITESTE SI: Atentie, gropi pe Autostrada Timisoara – Lugoj – Deva. Soferi furiosi. Video

Doua masini s-au izbit puternic in apropiere de Sagu pe sensul catre Arad, iar una a fost proiectata peste parapetul metalic de protectie de pe marginea soselei de mare viteza si a ajuns in sant.

La locul accidentului au intervenit primii pompierii voluntari din localitatea Sagu.

La fața locului am intervenit alături de 7 voluntari SVSU Șagu, misiunea noastră a fost cea de a asigura zona din punct de vedere al PSI până la sosirea unui echipaj ISU Arad.
Accidentul s-a soldat cu 2 victime conștiente, care la sosirea noastră se aflau în exteriorul autoturismului, ulterior fiind conduse la o stație de carburanți din apropiere până la sosirea unui echipaj Smurd„, transmit pompierii voluntari din Sagu.

Se circula pe banda 2 pana cand autoturismele vor fi ridicate. Reprezentantii DRDP Timisoara estimeaza ca circulatia normala va fi reluata in jurul orei 12.00.

Cei doi raniti sunt o femeie, care conducea autoturismul ajuns in afara soselei, si un barbat care se afla cu ea in masina.

Din primele cercetari a reiesit ca o femeie de 34 de ani, din judetul Neamt, in timp ce conducea un autoturism pe A1, ar fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare, rasturnandu-se in afara partii carosabile.

In urma impactului a rezultat ranirea soferitei si a unui barbat de 30 de ani, pasager in autoturism.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat ca soferita nu consumase alcool.

Cercetarile sunt continuate de politistii Biroului de Politie Autostrada A1 Deva-Nadlac, într-un dosar penal, intocmit pentru vatamare corporala din culpa, în vederea stabilirii cauzelor si împrejurarilor producerii accidentului rutier„, au transmis reprezentantii IPJ Arad.

FOTO: Facebook/ Pompieri Voluntari Sagu

Exit mobile version