Opinia Timisoarei

Accident pe soseaua Timisoara – Buzias. Masina rasturnata, tanar ranit. Foto

TIMISOARA. Accident de circulatie, marti dimineata, pe drumul care leaga Timisoara de Buzias.

CITESTE SI: Vom merge cu trenul pana la Aeroportul Timisoara. Spaniolii vor construi calea ferata de peste 70 de milioane de euro si vor amenaja o noua gara

Doua masini s-au lovit intre Bacova si Cheveres, iar in urma impactului una dintre ele s-a rasturnat pe marginea drumului.

De vina a fost un sofer de 30 de ani care nu a pastrat distanta regulamentara si a izbit autoturismul din fata lui, condus de o femeie de 47 de ani.

Barbatul neatent s-a dat peste cap cu masina si a fost ranit.

La locul accidentului au intervenit rapid pompierii de la Statia Buzias. Soferul a fost transportat de urgenta la spital in Timisoara, iar politistii au inceput cercetarile.

Un barbat in varsta de 30 de ani a condus un autoturism pe DJ 592, intre localitatea Bacova si Cheveresu Mare, iar la un moment dat a intrat in coliziune fata-spate cu un autoturism condus de o femeie in varsta de 47 de ani.

In urma evenimentului a rezultat ranirea conducatorului auto de 30 de ani, fiind transportat la spital in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.

In cauza, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version