Opinia Timisoarei

Accident pe un bulevard din Timisoara. Greseala facuta de o soferita, care a bagat-o in spital

TIMISOARA. Doua masini s-au izbit luni dupa-amiaza pe un bulevard din Timisoara, iar o femeie a fost ranita.

CITESTE SI: In asteptarea momentului in care va inflori ambrozia la Timisoara, politistii anunta ca rup amenzi pentru cei care nu-si curata terenurile 

Impactul a avut loc in apropierea pietei Badea Cartan. Ambele autovehicule cicrculau spre Punctele Cardinale, iar o tanara conducatoare auto in varsta de 29 de ani nu a pastrat distanta fata de masina din fata sa si a izbit-o in plin.
In urma accidentului, tanara a fost ranita si transportata la spital.

Circulatia in zona s-a desfasurat minute bune cu restrictii.

O femeie, in varsta de 29 de ani, a condus un autoturism pe strada Simion Barnuțiu, iar la un moment dat a intrat in coliziune fata-spate cu un autoturism condus de catre un barbat, in varsta de 51 de ani. In urma evenimentului a rezultat o victima, respectiv conducatoarea auto, in varsta de 29 de ani. Femeia a fost transportata la spital în vederea acordarii îngrijirilor medicale de specialitate. Conducatorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. In cauza, a fost întocmit dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version