Opinia Timisoarei

Accident provocat de un sofer de 74 de ani la Timisoara. O femeie a fost ranita. Foto

TIMISOARA. Accident de circulatie, joi dupa-amiaza, la Timisoara. Un sofer de 74 de ani care venea de pe o strada secundara nu s-a asigurat la intrarea pe Podeanu si a lovit cu masina un alt autoturism condus de o soferita de 55.

CITESTE SI: Motociclist ranit langa Timisoara. A intrat pe contrasens si s-a izbit de o masina

In urma impactului, a fost ranita o femeie de 77 de ani, pasagera in masina condusa de soferul care a provocat accidentul. Aceasta a fost preluata de un echipaj medical si transportata de urgenta la Spitalul Judetean Timisoara aflat in apropiere.

Un bărbat în vârstă de 74 de ani, a condus un autoturism pe strada Bucegi, iar la un moment dat la intersecție cu strada doctor Aurel Păunescu Podeanu a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie, în vârstă de 55 de ani.

În urma impactului, a rezultat o victimă, respectiv o femeie în vârstă de 77 de ani, pasageră în autoturismul condus de către bărbatul în vârstă de 74 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii șoferi, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version